WhatsApp’a İki Yeni Özellik Birden Geliyor

Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp iki yeni özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Android Ve İOS arasında Sohbet Aktarımı Yapılabilecek

Yeni gelen özelliklerden birisi ile iOS ve Android cihazlar arasında sohbet aktarımları gerçekleştirebilecek. Apple cihazlarıyla Android cihazları arasında geçiş yapan kullanıcıların mesaj aktarmada yaşadıkları zorluk, önümüzdeki günlerde yapılacak güncelleme ile sona erecek. Teknoloji kulislerinde konuşulan iddialara göre bundan sonra kullanıcılar güvenli olmayan üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duymadan sohbet aktarımlarını yapabilecekler.

Web WhatsApp İçin Güzel Haber

Web Whatsapp’ın tarayıcı versiyonunu kullananların telefonlarının internete bağlı olması gerekiyordu ve telefonda internet bağlantısı olmayınca web WhatsApp kullanılamıyordu. Şirket yeni yapacağı uygulamayla bu durumu da düzeltecek. Henüz test aşamasındaki özellikle bundan sonra telefonda internet olmasa dahi Whatsapp Web üzerinden iletişim sürdürülebilecek. Whatsapp, sesli mesajlara da yeni bir özellik getirerek, ilgili mesajların hızlarının kullanıcılar tarafından 1.0, 1.5 ve 2.0 hızlarında oynatabilecekleri bir seçenek sunacak. İlgili özelliğin Android ve iOS beta sürümlerine kısa süre sonra geleceği belirtiliyor

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...