Telefon Dinleme Programı

Telefon Dinleme Programı

Telefon Dinleme Programı – Genellikle eşlerine veya sevgililerine güvenmeyen birçok kişi karşı tarafın kiminle konuştuğunu ve ne konuştuğunu merak etmekte ve bu nedenle de telefonunu dinlemek istemektedir.

Ancak kişi gizliliğinin ihlali söz konusu olması nedeniyle aslında telefonların dinlenmesi yasal olmamaktadır. Ancak birçok telefon dinleme programı kullanıcılara hizmet sağlamaktadır. Bu uygulamalar içerisinde ücretli veya ücretsiz olarak telefon dinleme programları bulunmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=uyU9KW2hU_M

Telefon Dinleme Programı Ücretsiz

Özellikle çocuklarını korumak isteyen ebeveynler veya eşlerini takip etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla başvurulan telefon dinleme programı ücretsiz olarak hizmet sağlamakta. Aynı zamanda bu programlar genellikle cihazlara uygulama marketi içerisinden indirilerek yüklenebilmektedir ancak birçoğu ücretli olan bu uygulamalar içerisinden hem güvenilir hem de ücretsiz olanı bulmak bir hayli zaman isteyen bir durumdur.

Özellikle son zamanlarda sıklıkla kullanılan en iyi telefon takip uygulaması msee.app hem Android hem de ios cihazlar ile uyumludur. IPhone, ipad ve Android cihazlarda kullanabileceğiniz bu uygulama sosyal medya uygulamaları içerisinde yapılan her şeyi takip etme imkanı sağlamaktadır.

Aynı zamanda karşıdaki kişinin konumunu ve hareket halindeki rotasını da görmek mümkündür. Takip ettiğiniz kişiye gelen aramaları, mesajları ve sms’leri uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Her ülkede ve operatörde çalışan bu uygulama oldukça az bir fiyata sahiptir.

En İyi Telefon Dinleme Programı Hangisidir?

Android ve iPhone cihazlarla uyumlu olan en iyi telefon dinleme programı içerisinde flexispy ve Hoverwatch yer almaktadır. Bu uygulamalar içerisinde takip ettiğiniz kişiye yaptığınız aramalarda evde bulunan sesleri kaydedebilir, telefon konuşmanızı kaydedebilir, takip ettiğiniz kişiye gelen aramaları anlık olarak dinleyebilir veya nerede olduğunu tespit edebilirsiniz. Ancak bu 2 uygulama da ücretli uygulamalar içerisinde yer almakta bu nedenle de belirli bir ücret karşılığında size hizmet sunmaktadır.

Telefon Dinlemek İçin Ne Yapılmalı?

Genellikle ücretli uygulamalarla kişinin takibini yapmak oldukça basit olsa da bazı kişiler sadece merak ettikleri için takip edecekleri için o fiyatları ödemek istememektedirler. Bu bağlamda da sık sık telefon dinlemek için ne yapılmalı? Sorusunu araştırmaktadırlar.

İlk olarak casusluk programı için hazırlanmış olan yazılımları cihazınıza yüklemeniz gerekmektedir. Daha sonra bu yazılımlar sayesinde ortam seslerini dinleyebilir, ekran görüntüsü alabilir, bulunduğu ortamın resmini çekebilir, SMS takibi yapabilir veya gelen aramaları anlık olarak dinleyebilirsiniz. Ancak bu uygulama yasa dışı olması nedeniyle fark edildiği takdirde karşı tarafın sizi şikayet etmesiyle başınız bir hayli belaya girebilir. Genellikle de bu uygulamalar karşı tarafa bildirim göndermekte veya doğrudan karşı tarafın cihazına yüklenerek çalışmaktadır. Bu nedenle de kişilerin bu uygulamaları fark etmemesi imkânsızdır.

Telefon Dinleme Programı
Telefon Dinleme Programı

Cep Telefonu Dinleme Nasıl Engellenir?

Günümüzün en büyük problemi olan cep telefonu dinleme kişilerin özel hayatlarını ihlal etmesinden dolayı oldukça büyük bir suçtur. Hatta bazen telefon konuşmaları sırasında kişisel bilgilerin aktarılması arada parazit oluşturan dinlemelere de gelmekte ve kişilere ait özel bilgiler üçüncü bir kişi tarafından öğrenilmektedir.

Bu nedenle de sürekli olarak telefon konuşması sırasında parazit yaşayan kişiler cep telefonu dinleme nasıl engellenir? Sorusunun cevabını merak etmektedirler. Bunun için birkaç yöntem bulunsa da özellikle kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği telefon konuşması sırasında telefonun yanına mp3 çalar gibi frekans karıştırıcı cihazların konulması olmaktadır. Veya telefon konuşması sırasında kişiler genellikle sesli ortamlarda bulunarak dinleme olasılığını en aza indirmektedirler.

Son zamanlarda yaygın olarak kullanılmaya başlanan akıllı telefonların dinlenmesi eski telefonlara göre oldukça basit olmaktadır. Ve genellikle savcılık tarafından herhangi bir önlem alınmadığı takdirde birçok telefon kolayca dinlenebilmektedir. Hatta telefon konuşmalarının dışında cihazlar aktif olarak çalışmadığında dahi dinlenebilmektedir.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...