Steam’de Oyunları Daha Hızlı İndirmenin Yolları

Bilgisayar oyunları sözünü duyduğumuz anda aklımıza ilk gelen platform Steam olmaktadır. Dijital oyun platformu olan Steam, pek çok bilgisayar oyununa ev sahipliği yapıyor. Fakat bazen bu platform da diğer platformlar gibi yavaş açılabiliyor. Oyun severler tarafından pek sevilmeyen bu yavaşlama sorunu bazen sinir bozucu bir hal de alabiliyor. Biz bu yazımızda sizlerle Steam’de Oyunları Daha Hızlı İndirmenin Yolları hakkında bilgi vereceğiz.

İş yerinde ya da okulda canınız mı sıkıldı? Güzel zaman geçirmek istiyorsunuz ama yapacak bir şey bulamıyor musunuz? İşte tam da o anda imdadınıza bilgisayar oyunları yetişmektedir. Özellikle Steam üzerinde olan oyunlar son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir.

Steam’de Oyunları Daha Hızlı İndirmenin Yolları

Oyun oynamaya başlayacaksanız eğer size gerekli olmayan tüm uygulamaları kapatın. Steam ile beraber çalışan alakasız uygulamalar sizin bilgisayarınızın yavaşlamasına ve oyunları düzgün bir şekilde oynamamanıza sebep olur. Öncelikle oyunu indirmek için bu işlemi yapın. Daha sonra Steamı açarak Ayarlar kısmına girin.

İndirilenler altında bulunan indirme kısıtlamaları seçeneğini bulun.

Oyun esnasında indirmeye izin ver kısmının açık olduğundan emin olun.

Belirtilen oyunlar arasında yalnızca otomatik güncelleme oyunlar kullanarak indirmeleri için bir zamanlama ayarı ayarlayın.

Gereksiz işlemleri sonlandırmak için görev çubuğuna tıklayın. İşinize yaramayan kullanmadığınız uygulamaların çalışmasını durdurun.

Ağ genişliğini bant genişliğini azaltan herhangi bir şey olup olmadığını kontrol edin

Süreci seçin ve Görevi Sonlandır

İşletim sisteminizin hangisi olduğu farketmeksizin, kapatmaya çalıştığınız uygulamanın ya da işlemin çok çok önemli olmadığına dikkat edin. Bunun ne olduğunu kontrol etmek için bir web taraması yapın ve sistem kararlılığı ya da oyununuzla ilgili olup olmadığını tespit edin. Eğer size sorun yaratmıyorsa devam edebilirsiniz.

Oyunu hızlı bir şekilde indirerek keyif içerisinde oynayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...