Rastgele Görüntülü Görüşme Uygulaması

Merhabalar hizliresim blog takipçileri. Bugün sizlere topraklarımızdan çıkan son derece kaliteli bir uygulamayı tanıtacağız. Web sitesi üzerinden görüntülü sohbet uygulamalarına yeni boyut getiren bu uygulama ile hiç tanımadığınız insanlarla saatlerce görüntülü görüşebiliyorsunuz. Rastgele atamalar yapılan bu sistemde isteklerinize göre eşleşmelerde bulunabiliyor, kafa dağıtmak ve yeni insanlar tanımak için müthiş bir olanağa sahip oluyorsunuz.

Siteye girişte sizi böyle bir ekran karşılıyor.

Bu ekranda cinsiyetinize göre seçimlerinizi belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz karşı cins ile dilerseniz de hemcinsleriniz ile görüşmek üzere bu seçimlerden birini rahatlıkla seçebilirsiniz. İki butondan herhangi birine bastığınızda sistem size basit bir soru soruyor, cinsiyetiniz. Sonrasında kameradan yüzünüzün net göründüğünü tespit halinde sizleri direkt olarak o an çevrimiçi olan kişilerle rastgele eşleştiriyor. Sistemin güzel yanı görüntüsü açık olmayan birinin sisteme hiçbir şekilde giriş yapamaması. Böylelikle sistem açıkça kamerasızları, görüntüsü gerçek olmayanları eliyor ve sizlere net şekilde amacına uygun bir son tanımlıyor.

Sistemin geliştiricilerinin hiç durmaksızın yenilemeleri ve yaptıkları müthiş reklam çalışmaları nedeniyle kısa sürede ülkemizde en çok kullanılanlar arasına gireceğinden hiç şüphemiz yok.

Omegle sistemi olarak hayatımıza giren bu sistemin tasarlayıcıları Ome TV adıyla direkt erişim alırken omegle tv olarak da açıkça anılabildiğini belirtiyorlar.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...