Proxynet: Hızlı ve Kaliteli Proxy Çözümleri

Proxynet 2016’dan beri hizmet veren, Türkiye’ni en eski ve ilk otomatik panel ile müşteriye birebir hizmet veren Proxy firmasıdır.

Proxynet Türkiye lokasyon IPv4 proxyler ile başladığı sektöre, şuan 190’dan fazla ülkede bir çok Proxy türü ile hizmet vermektedir. Proxynet Datacenter, ISP, Residential, Mobil gibi geniş bir ürün portföyüne sahiptir.

Ayrıca birebir veri analizi, web kazıma, arama motoru araştırması, e-tiracet scraping gibi birçok alanda veri analizi yapmakta ve birebir eticaret firmalarına hizmet sağlamaktadır. Yüksek veri ihtiyacı bulunan firmalar tarafından zamanı kısaltmak ve vreiye daha hızlı sahip olabilmek için Proxynet benzersiz bir çözümdür.

Datacenter Proxyler:

Datacenter proxyleri ipv4 proxy ve ipv6 proxy olarak dünyada ayrı ayrı hizmet veren tek Proxy firması olan Proxynet, 7’den fazla lokasyonda yüksek kaliteli verimerkezi iplerini sunmakta olup ayrıca dünyanın en geniş 13 Nonilyon’dan fazla IPv6 adresine sahiptir ve ipv6 hizmeti veren firmasıdır. IPv4 proxyler tabiiki dünyanın her yerinde kullanılabileceği gibi, yakın zamanda artık ipv4 proxylerin adetinin sınırlı olmasından dolayı telekomların ipv6’ya geçmesi ile ipv6 kullanımıda yaygınlaşacaktır. Proxynet datacenter proxyleri tamamen ana sağlayıcı olduğu için bant genişliği sınırı ve trafik kotası olmaksızın aylık 0.5$’dan başlayan fiyatlardan sağlamakta olup, adet miktarına göre bu rakamlar değişmektedir.

ISP Proxyler:

ISP proxyler Turkcell, Turk Telekom gibi gerçek kablo hattı üzerinden evlere (residential) hizmet veren firmalar tarafından barındırılan iplerdir. Proxynet dünyanın her yerinde kablo hattı hizmeti sağlayan firmalardan Proxy hizmeti sağlamakta, yüksek kalite dönüşü almaktadır. ISP proxylerin avantajı datacenter proxylere nazaran gerçek ev ipisi olarak gözüktüğü için veri kazıma vb ip adeti fazla ihtiyacı olunan işlemlerde ban riski daha az ve daha yüksek kaliteli temiz ip avantajı olmasıdır. Statik ISP Proxyler verimerkezi iplerine göre biraz pahalı olup, kablo interneti firmalarının normal verimerkezlerine göre pahalı olmasından dolayı kaynaklanmaktadır. Fakat Proxynet ISP Proxyleri dünyadaki tüm Proxy firmalarına nazaran en uyguna sağlamakta olup, aylık ortalama 1$ gibi rakamlara statik isp residential Proxy hizmeti alabilirsiniz.

Residential proxyler:

Residential proxyler tamamen gerçek ev interneti kullanıcılarından etnik bir şekilde kiralanılıp, tekrar ihtiyacı olan firmalara kiralanan Proxy türüdür. Kablo interneti üzerinden peer-to-peer olarak dağıtımı sağlanan proxylerin kalitesi oldukça iyi olup, 190’dan fazla ülkede 40Milyon’dan fazla Proxynet networkü mevcuttur. Residential proxyler GB bazlı fiyatlandırılmakta olup, ülkelere göre sınırsız bant genişliği olan hizmetleride bulunmaktadır. Ortalama 2$ gibi GB fiyatlandırmaları olup herhangi bir anlık bağlantı sayısı limitörü bulunmamaktadır, denediğimiz Residential hizmetlerinde GB bazlı oldukça uygun fiyata denk gelmekte olup her istekde değişen veya statik olarak seçim yapabiliyorsunuz.

Mobil proxyler:

Mobil proxyler ise gerçek telefonlar aracılığı ile oluşturulan, SIM kartların kişiye özel sunulduğu Proxy türüdür. Bant genişliği ülkeye göre değişmekte olan bu Proxy hizmetinde, özellikle sosyal medya ve mobil geliştirici yazılımcı firmaların banlanmaması, engellere takılmaması ve çok ip ihtiyacı olmasından dolayı mobil Proxy ihtiyaç haline gelmektedir. Proxynet dünyanın en kaliteli mobil Proxy havuzunu sağlayan firmalardan birisidir. Mobil Proxy fiyatlandırması olarak sınırsız bant genişliği paketleri ortalama aylık 70$ olup, kotalı paketler ise bant genişliğine göre değişmektedir. Otomatik ip değiştirme, panelden manuel veya API ile tetikleme yapılabilen mobil proxyler kolay kullanımı sayesinde çok tercih edilmektedir.

Proxynet paneline kolayca üye olup erişebiliyorsunuz. Erişim yaptıktan sonra dilediğiniz ürün hizmeti fiyat hesaplaması yaparak, periyotunuzu belirleyerek siparişinizi oluşturabiliyor, birden fazla ödeme yöntemi ile kolayca panele bakiye ekleyebiliyorsunuz. Kullandıkça öde mantığı ile aylık zorunlu abonelik gibi sistemleri olmayıp, dilediğiniz zaman süre uzatabiliyor, dilediğiniz zaman proxylerinizi iptal edebiliyorsunuz. Aynı zamanda Ortaklık Programı ile davet ettiğiniz arkadaşlarınız, müşterilerinizden komisyon kazanabiliyorsunuz.

Proxynet paneline giriş sağladığımızda bizi kullanımı kolay ve bir o kadarda detaylı bir arayüz karşılıyor. Dilediğiniz Proxy türünü kullanım amacınıza göre proxy satın aldıktan sonra anlık otomatik olarak teslimat sağlanıyor.

Teslimat sağlandıktan sonra ilgili siparişinizin içerisine girip Proxy bilgilerinizi görüntüleyebiliyorsunuz, tabiiki Proxy şifresinizi ve parolanızı, lokasyonunuzu siz satın alırken belirleyebiliyorsunuz.

Proxylerinizin kullanım amacını unutmamanız için siparişlerinize not düşebiliyor, istediğiniz protokolde giriş sağlayabiliyor ve dilediğiniz kadar süresini uzatarak kullandıkça öde mantığı ile proxylerinizi kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca yazılımınıza göre Dışa aktarma seçeneği ile dilediğiniz formatta proxylerinizi indirebilir, yazılımınıza kolayca içe aktarabilirsiniz.

Proxynet panelinde tüm Proxy türlerini ayrı ayrı görüntüleyebilir, kolay kullanımı sayesinde siparişlerinizi dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. 2016’dan beri sürekli güncellenerek, müşterilerinin geri dönüşleri ile panellerini geliştiren ve birebir iletişime önem veren firma son derece kullanıcı arayüzüne önem veriyor.

Proxynet’de 7/24 destek verilmekte olup, genelde satış sonrası desteğe ihtiyacınız olmuyor fakat satış öncesi ihtiyacınıza yönelik yönlendirme, hangi ip türünü kullanmanız konusunda yardıma ihtiyacınız bulunabiliyor. X platformunda Datacenter Proxy uygun olup fakat farklı bir platformda kesinlikle ISP Proxy kullanmanız gerekebiliyor, bu gibi sorularınız için panelde bulunan Whatsapp kanalından her zaman bir Proxynet yetkilisine ulaşabiliyor, Türkçe olarak destek alabiliyorsunuz.

 

Proxynet premium olarak hizmet verip aynı zamanda diğer Proxy sağlayıcılarına nazaran mükemmel bir otomatik panel sunup, en uygun fiyata hizmet veren Proxy sağlayıcısıdır. Bu kadar kaliteli bir hizmeti yurtdışı sitelerden çok fazla fiyat farkına alabiliyorken, aynı performansı Proxynet’den daha uyguna alabilmektesiniz. Proxy ihtiyaçlarınız için Proxynet’i öneriyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...