Oyuncu Klavye Önerileri

Oyuncu Klavye Önerileri

Teknolojinin çok hızlı bir şekilde gelişmesi ile her alanda olduğu gibi bilgisayar oyun ekipmanları içinde önemli bir yere sahip olan en iyi oyuncu klavye önerileri dikkate alınmaktadır. Böylece klavye seçimi sırasında en doğru kararı vermek ve en gelişmiş klavyeyi almak mümkün olacaktır. Oyuncu klavye almaya karar verdikten sonra dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar üründe tasarım, bağlantı türü, teknolojik yapısı ve yapı malzemesi olmaktadır. Genel olarak piyasada yer alan pek çok klavye modelleri orjinallerine benzetilen taklitleridir. Bundan dolayı klavye alırken kesinlikle çok dikkatli olunması gerekmektedir.

En İyi Gaming Klavyeleri Nelerdir?

Her zaman daha keyifli bir oyun için kullanılan ekipmanların kaliteli ve önemli özellikleri bulunan çeşitlerini tercih etmek gerekmektedir. Aksi halde oyun sırasında istenmeyen sorunlar çıkabilir ve oyundan keyif almak mümkün olmaz. Piyasada yer alan pek çok en iyi gaming klavye modelleri ile çok daha eğlenceli oyunlar oynanmaktadır. Farklı özelliklere sahip olan modellerden bazılarını sıralamak mümkün olmaktadır.

RazerHuntsman Elite Klavye

Teknolojiyi zorlayan RazerHuntsman Elite klavye hem optik sensörleri hem de mekanik yapısı ile farklılıkları oluşturmaktadır. Böylece yanıt süresini an aza indirmekte ve çok daha yüksek performans sunmaktadır. Tek sorunu güç olan klavye 2 USB kablosuna sahip olmaktadır. Bu klavye oyuncular için birinci sınıf bir mekanik klavye olmakta ve oyunlar çok daha keyifli oynanmaktadır.

SteelserıesApex 3 Klavye Modeli

Son derece ekonomik olan klavye 14 dereceden düşen su damlalarına ve 2 – 3 mm çapında olan katı maddelere karşı son derece dayanıklı olmaktadır. Uzun ömürlü olması ve temizliği kolay olması tercih edilme sebeplerinin başında gelmektedir. SteelserıesApex 3 klavye WhşsperQuiet özelliği ile çok daha sessiz çalışmaktadır. Tuşlar mekanik değil ve membran olmasına rağmen duyarlı bir hissiyat bırakmaktadır.

Corsaır K95 RGB Platınum Klavye

Biraz daha fazla yer kaplayan Corsaır K95 RGB Platınum klavye en iyi oyuncu klavyesi olmaktadır. Alüminyum çerçeve, aydınlatmaları ve makro tuşları çok daha ilgi çekici olup çok iyi yönlü bir klavyedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...