League of Legends Nick ve Semboller Neler?

League of Legends Nick ve Semboller Neler?

League of Legends nick ve semboller bölümünü değiştirmek istediğinizde bazı ifadelerden faydalanmanız gerekecektir. İsim oluşturucu değiştirme aracı ve sembol için kullanılması gereken ifadeleri ayrı biçimde ele alabilirsiniz. Takım ve strateji oyununda kazandıran taktiklere ek, oyunu daha eğlenceli hale getiren çözümlerinizi bulabilirsiniz.

Lol Oyunu İsim Oluşturucu Nedir?

Lol oyunu isim oluşturucu kullanımında dikkat etmeniz gereken sayfadaki kutucukları doldurmanızdır.

Sihirdar ismi bölümünü doldurunuz.

Hangi ülke için tercih yapacağınıza karar veriniz ve o ülkenin sembolünü seçiniz.

Yeni hesap veya isim değişikliği bölümünü tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kısmı kullanabilirsiniz.

LOL oyunu özel karakterler eklemesi için isimlere yönelik kontrollerinizi yapmanız gerekecektir. Geçerli bir isim değişikliği yapabilmenizi sağlayan isim oluşturucu bölümünü dikkatle kullanmalısınız. Küçük ve büyük harflere ek sembollerle bir arada isim değişikliği de olabilmektedir.

Lol Video Oyunu Türkiye Semboller Neler?

Lol video oyunu Türkiye sembollerinde şunu kullanabilirsiniz:

ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïð 0123456789ABCDEFGĞHIİJKLMNOPQRSŞTUVWXYZabcçdefgğhıijklmnoöpqrsştuvwxyzªµºÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõöøùúûüýþÿıŁłŒœŠšŸŽžƒˆˇˉμfiflĄąĘęÓóĆ棳ŃńŚśŹźŻż

Lol Video Oyunu Diğer Semboller Neler?

Ülkelere göre karşınıza çıkan ifadeler semboller değişecektir. Öne çıkan sembollerden bazıları şöyledir:

  • Latin Amerika:
  • “0123456789ABCDEFGHIJKLMNÑOPQRSTUVWXYZÁÉÍÓÚÜ abcdefghijklmnñopqrstuvwxyzáéíóúü” tırnak içindeki sembolleri kullanabilirsiniz.
  • Brezilya:
  • “0123456789 ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyzÀÁÂÃÇÉÊÍÓÔÕÚàáâãçéêíóôõú” tırnak içindeki sembolleri kullanabilirsiniz.
  • AB Batı:
  • “0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyzªµºÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõöøùúûüýþÿĄąĆćĘęıŁłŃńŒœŚśŠšŸŹźŻżŽžƒˆˇˉμfifl” tırnak içindeki ifadeleri kullanabilirsiniz.

Sunucular ve bölgelere göre söz konusu ifadelerin içeriği değişmektedir. Fark edeceğiniz üzere genelde ülke ve bölgeler kapsamında semboller kullanılmaktadır.

League of Legends30 Oyunu Şekilli Sayılar Nedir?

Şekilli sayılardan örnek olması için aşağıdaki LOL şekilli ifadeleri kullanabilirsiniz.

  • ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ ⑦ ⑧ ⑨ ⑩  ⑪ ⑫ ⑬ ⑭ ⑮ ⑯ ⑰ ⑱ ⑲ ⑳
  • 0123456789
  • θ  Ι  2  Э  Ч  Ƽ  б  ל   ȣ  ף
  • ⅠⅡ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ Ⅷ Ⅸ Ⅹ

Her strateji oyununda olduğu gibi kullanıcı ismi oyun içindeki en önemli kısımlardan biridir. Kimliğinizin ifadesi olarak kullanıcı isminiz başarılı bir aşama kaydettiğinizde de sizi temsil edecektir.  Gösterişli bir isim isteyebileceğiniz gibi daha farklı şekilde sizi ifade eden nick kullanımı da yapabilirsiniz.

League of Legends oyunu veya LOL oyununun çıkışı Riot Games firmasının piyasaya sunmuş olduğu bir video oyunudur. Tasarımı farklı oyunlardan esinlenilerek yapılan oyunda çeşitli özel karakterler ve semboller kullanılmaktadır.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...