İnstagram Takipçi Sayısının Önemi Nedir?

İnstagram ve birçok sosyal medya platformlarında, takipçi, beğeni ve hesaba bağlanan kişi sayısının fazlalığıyla, popülerlik değerlendirilmektedir. Takipçi satın al işlemiyle bunları kolaylıkla yapabilir, artan takipçi sayısı ile daha çok takipçinin dikkatini profilinize çekebilirsiniz. Yaptığınız paylaşımların etkisini takipçi sayınız fazlaysa hissedebilirsiniz.

Takipçi sayınızın artması, kıyasıya rekabet yaşanan bu ortamda, popüler ve fenomen olmanızı kolaylaştırıyor. Takipçi sayınızın fazla olması, profilinizin daha çok kişi tarafından ilgi ve dikkat çekmesini sağlıyor. Takipçi sayınızla orantılı olarak, daha çok kişiyle etkileşim sağlamış oluyorsunuz. Etkileşim oranlarınızın artması, profilinizi öne çıkarıyor ve daha çok ilgi görmesini sağlıyor. Profilinizin öne çıkması ise daha çok takipçi, daha çok beğeni, ve daha çok yorum gibi doğal etkileşim döngüsü yaratıyor.  Sayfanızı ticari faaliyet amacıyla kullanıyorsanız, ürün satışlarınız, reklam anlaşmalarınız artmaktadır. Sponsorluk teklifleri artacak, daha yüksek ücretler teklif edilecektir.

Bu sebepler değerlendirildiğinde takipçi sayısının önemi ortaya çıkmaktadır. İnstagram takipçi al hizmeti bu amaçla çalışır.

Sitemiz üzerinden, takipçi satıl al işlemini gerçekleştirdiğinizde, aynı gün içinde takipçi sayınız artacak ve etkilerini görmeye başlayacaksınız.

Satın Alınan Takipçiler Gerçek Profiller mi?

 

İnstagram takipçi satın al uygulamasının iki seçeneği vardır. Biri yabancı bot hesaplar dediğimiz aktif olmayan hesaplar, ikincisi %100 Türk aktif ve organik hesaplar. Bot hesaplar, belli bir süre sonra sistem tarafından otomatik olarak kapatılmaktadır. İkinci organik hesaplar, tamamen gerçek Türk kullanıcıların sahip oldukları, gerçek profillerdir. Bu profiller, sayfanızı ilgi çekici bulmazlarsa bir süre sonra bırakabilirler. Takipçilerin sayfanızda kalması için kendinizi geliştirmeli ve takipçileri aktif olarak tutacak paylaşımlar yapmalısınız. Profiliniz aktif ve ilgi çekici olduğu sürece takipçileriniz sayfanızı bırakmayacak ve bunların etkisiyle de organik takipçiler hızla eklenecektir.  Sayfanızın popülerliği arttıkça İnstagram sistemi tarafından, daha çok kişiye önerilme oranınız artacaktır. Öneri oranları arttıkça beğeni ve takipçi sayısı artacak ve bu sistem birbirini sürekli bu şekilde besleyerek çoğaltmaya devam edecektir.

Siteniz ve Sisteminiz Güvenilir mi?

İnstagram takipçi satın al işlemi yaptırmak istediğinizde, kesinlikle kişisel bilgileriniz ve şifreniz tarafımızdan istenmez. Takipçi satın aldığınızda, normal olarak kişiler size nasıl talep gönderiyorsa aynı şekilde olacak ve sistem tarafından olumsuz bir durum olmayacaktır. Sistem tarafından da takipçi satın aldığınız fark edilmeyecek ve takipçileriniz doğal olarak artacaktır. Takipçi temin etme işlemi, sistem prensiplerine aykırı ve yasak değildir. Yasadışı ve zoraki bir işlem yapmıyoruz.  Takipçi satın alma işlemlerinden dolayı, hiçbir hesabın kapatıldığı duyulmadı. Takipçi satın aldığınız için hesabınızın güvenliğiyle ilgili bir sorun yaşamazsınız. 7/24 sitemizin online destek hattından bize ulaşabilir, sorunlarınızı ve taleplerinizi paylaşabilirsiniz. Ödeme şirket hesaplarına yatar. SSL Güvenli Sertifikalı sitemizin online ödeme bölümünden kredi kartı veya banka kartıyla ödeme işlemini yapabilirisiniz. Tamamen kurumsal olarak çalışan firmamızda, tüm işlemler faturalı olarak yapılır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...