İnstagram Gizli Profile Bakma

İnstagram Gizli Profile Bakma

İnstagram gizli profile bakma günümüzde bir hayli tercih edilen seçeneklerden bir tanesidir. Özellikle son yıllarda popüler olan instagram gizli profillere bakma uygulamaları yaygındır. Yaygın bir kullanıma sahip olan bu uygulamaların kullanılması bazen sakıncalıdır. Takip etmediğiniz hesapların görülmesini sağlayan bu uygulama şifrenize el koyabilmektedir. Bu yüzden birçok kişi  bu uygulamaları kullandıktan sonra şifre değiştirmenizi tavsiye etmektedir.

İnstagram gizli profillere bakma andoridde mümkün olduğu gibi iosta da vardır. Aynı zamanda uygulama olarak değil sitelerden de bu tarz imkanlar bulunmaktadır. Kullanıcıların hikayelerini ve postlarını görebileceğiniz bu uygulamalarda takip sayısını da görebilirsiniz.

Baktığınız hesabın sadece takipçi ve takip edilen sayısını değil fotoğraflarına da bakabilirsiniz. Aynı zamanda postlardaki beğeni ve yorumları da görme imkanınız bulunmaktadır. Baktığınız profilde onun sizi herhangi bir şekilde görmesi mümkün değildir. Bu yüzden profiline baktığınız kişinin herhangi bir bilginize ya da ulaşması söz konusu olmaz.

İnstagram gizli profillere bakma uygulamaları sayesinde bir bilginiz paylaşılmadan başkasını görebilirsiniz. O kişiyi takip etmenize gerek kalmadan da profilinde neler olup bittiğini görebiliyorsunuz. Yalnızca kişinin fotoğrafları değil fotoğraf yorumları ve beğeni sayısı da görülmektedir.

Dilerseniz baktığınız hesaptaki fotoğrafların kimler tarafından beğenildiğine de bakabilirsiniz. İnstagram gizli hesapları görme uygulamaları her ne kadar faydalı olsa da bazen olumsuzluk yaratabilir. Bu uygulamaları kullandığınızda hesabınızda birtakım değişimler ve sorunlar yaşanabilir.

İnstagram Gizli Profile Bakma Uygulamaları Nelerdir?

Birçok kişinin en merak ettiği konulardan olan instagram gizli profile bakma uygulamaları fazladır. Sayıca çok fazla olan bu uygulamalar hem andorid hem de ios için tercih edilebilir. Bu uygulamaların eksiksiz şekilde kullanılması için bazı adımları takip etmeniz gerekir.

Stalk yapmak için kullanılan bu tarz uygulamalar kolay bir şekilde kullanılmaktadır. Gizli hesapları görme uygulamaları farklı versiyonlarla karşımıza çıkar ve her gün değişir. En çok tercih edilen gizli profillere bakma uygulamaları şunlar olarak bilinir:

  1. Ghostegro
  2. Scout
  3. Lili
  4. Ghostry
  5. Postegro
  6. Bestwhozi
  7. Liliapp

Ücrertsiz İnstagram Gizli Profile Bakma Uygulamaları

Ücretsiz instagram gizli profile bakma uygulamaları çok fazladır ve her işletim sistemine uygundur. Eğer birini takip etmeden hesabında neler olup bittiğini öğrenmek istiyorsanız bu uygulamaları kullanabilirsiniz. Eğer bu sitelerin ve uygulamaların şifrenizi çalacağını düşünüyorsanız fake hesaptan girebilirsiniz.

Fake bir hesap açarsanız buradaki bilgilerinizin çalınması diğeri kadar sorun yaratmayacaktır. Hesabınızı görmek istediğiniz kişiye dilerseniz bir fake hesap açarak o yolla da ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu uygulamalar ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu uygulamaları kullanıp stalk yapmak istiyorsanız bazılarında ücret ödemelisiniz. Ücret ödenmesi sadece uygulama değil özellik bazında da değişebilmektedir. Her özelliği kullanmak için ekstra ücret istenmeyebilir ya da bazılarında istenir.

İnstagram Gizli Profile Bakma
İnstagram Gizli Profile Bakma

Son zamanlara artan stalk uygulamaları sayesinde artık bir kişiyi takip etmeden de hesabını görebilirsiniz. Örneğin liliapp uygulamasını kullanmak istediğinizde ilk olarak siteye giriş yapıp bilgileri girmelisiniz. Bu alanda size kullanıcı adınız ve şifrenizin yanında doğrulama kodu da gönderilebilir. Aynı zamanda kullanım şartlarını okuyup kabul etmeli ve sonrasında hesaptan çıkış yapmanız gerekir.

Stalk uygulamalarında işleminiz bittikten sonra instagram hesabınızdaki bilgilerinizi değiştirmek faydalıdır. Bu sayede hesap bilgilerinizin ele geçirilmesi ve başkalarınca kullanılması söz konusu olmaz. İşiniz bittiğinde bilgilerinizi değiştirip hesabınızı yenilemeniz faydalı olacaktır.  Bu uygulamalar sayesinde istemediğiniz kişilerin hesabınızı görmesi dezavantajdır. Çünkü onların görmesini istemediğiniz içerikleri bu uygulama sayesinde görebiliyorlar.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...