Instagram hesap silme

Instagram Hesabı Dondurma ve Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram üzerinde yapılmak istenen hesap kısıtlamaları gün geçtikçe artmakta. Kimi kullanıcılar Instagram kullanımını azaltmak, kimileri ise bir daha hiç kullanmamak istiyor. Instagram hesabı dondurma kullanıcıların genellikle hesaplarında geçirdiği yoğun vakit yüzünden tercih ediliyor. Günlük kaç saat harcadığınızı Instagram uygulamasından görmeniz mümkünken, harcanan bu süreler kimi zaman bizleri hayal kırıklığına uğratabiliyor.

Kimileri ise bağımlılık seviyesine geldiği sosyal mecralardan tamamen kendini soyutlamak ve Instagram silme işlemi ile yeni bir başlangıç yapmak istiyorlar. Bu başlangıcın adımları olarak da hesap silme veya dondurma işlemini gerçekleştiriyorlar. Bu işlemlerin detaylı olarak nasıl yapıldığını öğrenmek için okumaya devam etmeniz yeterli olacaktır.

Instagram Nasıl Dondurulur? | (Detaylı 2021)

Instagram hesap dondurma

Instagram dondurma işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gereken oldukça basit. Instagram nasıl dondurulur?

Sorusuna yanıt arıyorsanız, sizlere birazdan vereceğimiz linke tıklayarak 2021 yılı için Instagram’ınızı dondurabilirsiniz.

Bu linke tıklayarak hesap dondurma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Instagram hesap dondurma işleminden sonra hesabınızı tekrar aktif hale getirmek için, kullanıcı adı ve şifreniz ile tekrar sisteme girmeniz yeterli olacaktır.

Instagram dondurma için gerekli adımlar;

  • Vermiş olduğumuz linki herhangi bir web tarayıcısı vasıtasıyla açınız.
  • Açtığınız linkte karşınıza klasikleşmiş olan Instagram giriş sayfası çıkacaktır.
  • Giriş sayfasına, dondurmak istediğiniz hesabın bilgilerinin girmeniz gerekiyor.
  • Girdiğiniz bilgiler sonrasında neden Instagram’ınızı dondurmak istediğiniz ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayın.
  • Soruyu yanıtladıktan sonra yapmanız gereken son işlem, yeniden şifrenizi girmek olacaktır.

İşte Instagram hesabınızı bu şekilde geçici biçimde dondurabilirsiniz. Genellikle çok fazla sosyal medya kullanan kişiler kendilerine gün içerisinde engel olamadıkları için bu yöntemi sık sık kullanmaktadırlar.

Eğer sizler de Instagram üzerinde fazla vakit harcadığınızı düşünüyorsanız, Instagram hesap dondurma için gerekli maddeleri uygulayarak kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Instagram’ınızı tamamen kapatmanız ise ani almamanız gereken kararlar arasındadır. Çünkü Instagram’ı tamamen silerseniz, bir daha geri o hesaba giriş yapma imkanınız ortadan kalkmış olacaktır.

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır? Bilinmesi Gerekenler Neler?| (2021 Kalıcı)

Instagram silme

Instagram en büyük sosyal medya uygulamalarının başında yer alıyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını arttıran ve gündelik yaşantılarımızda daha önemli bir yer kapsayan Instagram hesap silme için de tıpkı hesap dondurma işleminde olduğu gibi sizlere vereceğimiz linki kullanabilirsiniz.

Bu linke tıklayarak hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Instagram silme için gerekli adımlar;

  • Instagram’ınızı tamamen silmek istiyorsanız, sizlere verdiğimiz linke tıklamanız gerekiyor.
  • Maalesef Instagram dondurma veya silme işlemi, uygulama üzerinden yapılamadığı için herhangi bir web tarayıcısı yardımıyla linklere giriş sağlayabilirsiniz.
  • Giriş yaptığınız yere kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra, Instagram’ı neden sildiğinizi belirtmeniz gerekiyor.
  • Nedenini belirttikten sonra ise sistem sizlerden yeniden şifre girişi yapmanızı isteyecektir.
  • Yeniden şifre girişi yaparak Instagram tamamen kapatma sürecini tamamlayabilirsiniz.

Bu işlemi yapmadan önce dikkatli olmalısınız, daha önceden de belirttiğimiz gibi bu işlemi gerçekleştirdikten sonra, Instagram hesabınıza hiçbir zaman erişemeyeceksiniz. Aceleci ve ani kararlardan sonra, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silerseniz, ileri tarihlerde pişmanlık hissi duyabilirsiniz.

Instagram silme ve dondurma işlemleri gibi pek çok yararlı işlemi sitemizden bulabilirsiniz. Sürekli olarak yenilenen bloglarımız sayesinde pek çok yeni bilgi edinebilirsiniz.

 

1 thought on “Instagram Hesabı Dondurma ve Silme İşlemi Nasıl Yapılır?”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...