Güncel Liposuction Yöntemleri

Birçok zayıflatma uygulamalarından farklı olan liposuction bu nedenle ülkemizde de yaygındır. Bu etkin tedavi şekli özellikle de profesyonel zayıflama merkezleri tarafından %100 garantili bir şekilde uygulanır. Bu kapsamda vaser liposuction gibi yüksek teknolojili güzellik yöntemleri erkekler tarafından da tercih ediliyor.

Yöntem doğrudan fazla yağlarınızdan kurtulmanızı sağlar. Bunun haricinde yağlarınızın eritilerek daha canlı bir vücut yapısı elde etmenize destek oluyor. Bu nedenle liposuctionlar gerçek anlamda geniş içerikler sunarlar.

Liposuction Nedir?

Güncel liposuction vaser sistem üzerinden hizmet sunan en kaliteli ve güvenilir güzellik tedavisidir. Bu yöntemin uygulanış süreci oldukça eskidir. Liposuctionlar ilk olarak Avrupa ülkeleri üzerinden keşfedilmiştir. Yöntem başarılı neticeler sunmasıyla birlikte liposuction dünya genelinde hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başladı. Bu tarihten itibaren ise, ülkemiz genelinden de uygulamaya sunuldu. Bu nedenle bugün birçok kaliteli güzellik merkezlerini ziyaret ettiğinizde liposuctionların tüm modellerini görebilirsiniz.

Liposuction Nasıl Yapılır?

En erken tedavi sonucu sunan vaser liposuction genel olarak seanslar halinde yapılır. Cildiniz fiziksel olarak incelenir ve akabinde liposuction uygulanır. Bu kapsamda zaman kaybı yaşamazsınız.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Karın gerdirme ameliyatları adından da anlaşılacağı gibi sadece karın bölgesindeki sarkıklıkların yok edilmesinde uygulanır. Bu nedenle karın germe başlı başına estetik bir girişimdir. Karın bölgemiz yaşımızın ilerlemesi ve hareketsiz yaşam tarzımız nedeniyle sarkma ve kırışıklık gibi sorunlara maruz kalabiliyor. Bu gibi durumlarda doğrudan en etkin tedavi olarak karın gerdirme ameliyatı olabiliriz.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Karın gerdirme ameliyatları öncesinde dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. İlk olarak karın germe işlemi öncesinde sigara ve kafeinli besinlerden uzak durulmalıdır. Karın bölgesi üzerinden kremler uygulanmaması tavsiye edilir.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Karın gerdirme ameliyatları sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler vardır. Karın gerdirildikten sonra hastanın eski yaşam tarzına devam etmesi sorunların yeniden ortaya çıkmasına neden olur. Bu nedenle karın germe sonrasında mutlaka hareketli ve pozitif bir yaşama sahip olunmalıdır.

Vaser Liposuction Nedir Ve Kimlere Uygulanır?

Vaser liposuction birçok özellikleri bakımından sıradan liposuctionlardan farklıdır. Bu uygulama doğrudan vaser teknolojisi üzerinden uygulanır. Bu nedenle vaser liposuction en çok uygulanan güzellik teknikleri arasında yer alır.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Bu yöntem doğrudan ilgili vücut bölgelerine radyofrekans dalgalarım göndererek bu kapsamda fazla yağların yok edilmesini sağlar. Bu nedenle vaser liposuctionlar doğrudan popo ve meme bölgesine yağ enjeksiyonu ve son olarak da yüz bölgesine dolgu işlemi üzerinden uygulanır.

Bu nedenle uygulama oldukça geniş içerikler sunar. Fakat diğer estetik uygulamalarında olduğu gibi vaserli liposuctionlardan da maksimum verimli neticeler elde edilmesi önemlidir. Bu kapsamda tedavinin en iyi klinik merkezleri üzerinden alınması tavsiye edilir.

Vaser Liposuction Tedavi Fiyatları

Liposuctionlar hakkında birçok ayrıntılar merak ediliyor. Bunlar arasında vaser liposuctionlar tedavi fiyatları da yer alır. Her estetik uygulamasında olduğu gibi vaserli liposuctionların tedavi fiyatları da doktor klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle fiyatlar konusunda da beklentilerinizi karşılayan özel zayıflama ve güzellik merkezi tercih etmelisiniz.

Vaser uygulamalı liposuctionlar bugün Avrupa Kalitesi üzerinden sunulur. Bu nedenle seanslarınız sırasında ve sonrasında vücudunuzda herhangi ağrılar, ödemler ve morluklar meydana gelmez. Liposuctionlar cildinizin daha genç bir görünüm elde etmesi demektir. Bu karın germe üzerinden daha genç görünebilirsiniz.

Bu yönde hafta içi 5 gün boyunca özel doktor klinik merkezi üzerinden vaserli liposuctionların tedavisi için de erkenden randevu alabilirsiniz. Liposuctionlarda yaş durumu önemli değildir.

Bu nedenle yaşınız ne olursa olsun fazla kilolarınızı atmak için bu uygulamayı güvenle deneyebilirsiniz. Vaser liposuctionlarda riskler olmadığından dünyanın en kaliteli güzellik merkezlerince de tavsiye edilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...