Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtımı

Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtımı

Epic Games ücretsiz oyun hizmeti veriyor. Amerika menşeili video oyunu yapımı ve geliştiricisi olarak tanınan Epic Games, ücretsiz oyun dağıtımı yapıyor. 50 TL değerinde oyununu ücretsiz bir şekilde oyun severlere sunuyor. Aynı zamanda Epic Games tarafından düzenlenen ücretsiz oyun fırsatının ne kadar süreceği de merak ediliyor.

Epis Games tarafından düzenlenen ücretsiz oyun dağıtımı kampanyasının ne kadar süreceği de merak ediliyor. Epic Games Store, Shenmue 3 oyunu 50 TL değerinde sunuyordu. Fakat şu an için Epis Games Store ücretsiz sunuyor. Macera ve aksiyon türünde bir oyundur. Aynı zamanda tek oyunculu bir oyundur. Oyunu oynayanlar babanın intikamını almak için 18 yaşındaki Japon dövüş sanatı ustası Ryo Hazuki karakterini yönetmektedir.

Epic Games Hangi Oyunu Ücretsiz?

Epic Games şirketi Shenmue 3 oyununu ücretsiz yaptı. Aynı zamanda Epic Games Store sayfasında şu bilgiler yer alıyor. “Destansı Shenmue serisinin üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası’nın ardındaki sırrı çözmek istiyor. Bu serüven sırasında, cıvıl cıvıl, doğal güzelliklerle dolu Çin kırsalını sürükleyici bir şekilde betimleyen yerlere gidiyor. Ryo’nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası’nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor.”

Shenmue Nasıl İndirilir?

Shenmue nasıl indirilir? sorusu merak edilen bir konudur. Shenmue indirmek için ilk olarak Epic Games Launcher indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra kitaplığınıza ekleyerek ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Ne Kadar Sürecek?

Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre ücretsiz oyunlar 15 gün boyunca devam edecek. Aynı zamanda GTA 5 oyunu da 2022 Ocak ayına kadar indirimde olacaktır.

GTA 5 İndirimde Mi?

Dünya genelinde en popüler oyunlardan biri olan GTA 5 Epic Games tarafından indirimde’dir. GTA 5 oyunu 169 TL’den kısa süreliğine mağaza da 84,50 TL olarak açıklanmıştır. Epic Games tarafından yapılan duyuru ile indirimin 06.01.2022 saat 19:00’da sona ereceği bilgisi verildi. GTA 5 indirimde olduğu için belirttiğimiz tarih içerisinde oyunu indirebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...