Discord Chat Temizleme Botu

Discord Chat Temizleme Botu Kodları

Discord sohbetlerinizi silmek ile uğraşmak istemiyorsanız Discord chat temizleme botu sayesinde bu işlemi kendiliğinden halledebilirsiniz. Discord uygulamasında istediğiniz her kanalda bot ile silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Discord uygulamasında mesaj biriktirmenin önüne geçecek temizleme botlarını sizlerle paylaşıyoruz;

Discord Mesaj Silme Botları

Discord chat temizleme botu uygulamaları olmadan da Discord mesajlarını silmeniz mümkün olabiliyor. Ancak bu iş sürekli sürekli yapmak durumunda can sıkıcı olabiliyor. Discord uygulamanıza kolaylık katacak Discord chat temizleme botu ile sohbette dilediğiniz kadar mesajı saniyeler içinde silebilirsiniz. Discord chat temizleme botu kullanmak için chat sayfasında bulunan sohbet kutusuna “! clear” yazmanız yeterlidir. Bu komutu yazdıktan sonra gönder tuşuna bastığınızda Discord sistemi bu komutu algılayacak ve sohbeti silecektir. Eğer çok katılımcının yer aldığı bir sohbet odasında sadece bir kullanıcıya ait mesajları silmek isterseniz bu durumda “! clear @kullanıcıadı” komutunu girdikten sonra enter tuşu ile gönderebilirsiniz. Bu kod sohbet odasına dahil olan belirli bir kullanıcıya ait mesajların silinmesini sağlar. Discord uygulamasında kullanabileceğiniz diğer bot komutları ise şu şekilde;

  • !ban @kullanıcıadı – Sunucundan belirli bir kullanıcıyı atma
  • !tempban @kullanıcıadı – Geçerli bir süre için belirli bir kullanıcıya kısıtlama getirme
  • !kick @kullanıcıadı – Belirli bir kullanıcıyı Discord sunucusundan atma
  • !unmute @kullanıcıadı – Belirli bir kullanıcının sesini açma
  • !mute @kullanıcıadı – belirli bir kullanıcının sesini kapatma
  • !unban @kullanıcıadı – Belirli bir kullanıcının Discord yasağını kaldırma
  • !role-info – Belirli bir role ait bilgileri ayıkama
  • !server-info @sunucuadı– Mevcut sunucuya ait bilgi alma
  • !user-info @kullanıcıadı – belirli bir kullanıcıya ait bilgi alma

Komutları sohbet için kullandığınız alana yazabilirsiniz. Discord chat temizleme ve diğer botlara ait komut yazımı bittikten sonra Enter tuşuna basarak komutun geçerli olmasını sağlayabilirsiniz.

Discord’da  Chat Temizleme Botu Yazma

Discord chat temizleme botu yazmak için Mee6 komutlarını kullanabilirsiniz. Mee6 kurulumunu başarılı bir şekilde yaptıktan sonra bu uygulama üzerinden Discord programında kullanabileceğiniz botları yazabilirsiniz. Bu şekilde hem Discord toplu mesaj silme hem de istediğiniz kadar sayıda mesajı silecek botu kendiniz yazabilir ve Discord üzerinde kullanabilirsiniz.

Tarafımızda ulaşan soruların cevaplarını sizler için cevaplıyoruz. En Büyük Discord Sunucuları makalemizi incelemek ve Bu tarz makaleler hakkında paylaşım yapmamızı isterseniz yorum yapabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...