CS: GO Kan Efekti Silme Kodu

CS: GO Kan Efekti Silme Kodu Nedir?

CS: GO kan silme kodu ile oyun içerisinde kan efektini kullanabilirsiniz. Bunun yapmanız gereken şeyleri sizlere listeleyerek anlatacağız. Aşağıda belirttiğimiz aşamaları sırası ile yaparak kan silme işlemini yapabilirsiniz.

  1. CS: GO oyununu açtıktan sonra Ayarlar kısmına giriş yapın.
  2. Oyun sekmesinin altından konsolu etkinleştirmeniz gerekiyor.
  3. Konsolu açmak için tuş atamalısınız.
  4. Ayarlardan arayüz ayarlarına (Ul Keys) giriş yapın.
  5. En alt kısmında konsol tuşunu atamalısınız. (Toggle Console tuşuna basıp atamalısınız.)
  6. Konsolu açıp kodu girmeniz gerekiyor.
  7. Atamış olduğunuz tuşa basarak konsolu açın.
  8. Açmış olduğunuz konsola bind shift “r_cleardecals” yazarak Enter’a basın.

CS: GO Kan Efekti Silme Kodu Yazılır?

Bu oyunu oynayan oyuncuların kan silme kodunu bilmesi bir avantajdır. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), oyun içerisinde kan efektini silmek çok basittir. Yukarıda belirttiğimiz gibi yaparak kan silebilirsiniz. Konsolu açtıktan sonra bind shift “r_cleardecals” yazıp enter tuşuna basın. Bu sayede oyun içerisinde kan efektini silmiş olacaksınız.

CS: GO Kan Efekti Nasıl Silinir?

CS: GO kan efekti nasıl silinir? Şimdi sizlere kısaca CS: GO kan efekti nasıl sileceğinizi anlatacağız. bind “shift” “+speed; r_cleardecals; Shift yerine herhangi bir tuşun ismini yazarak kan silme kodunu dilediğiniz tuşa atayabilirsiniz.

CS: GO Shift Basınca Kan Silme Kodu Nasıl Yapılır?

Shift’e basınca CS: GO kan silme kodu işlemini yaparak kolayca kan efektini ortadan kaldırabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenleri üst başlıkta listelenmiştik. Ancak özetlemek gerekir ise bind shift” “+speed; r_cleardecals; Shift yerine herhangi bir tuşun ismini yazarak oyun içerisinde kan silebilirsiniz. Bu kod CS: GO oyuncularının bilmesi gereken bir koddur. Oyun içerisinde kan silmek istiyorsanız Shift kullanabilirsiniz.

CS: GO Kan Efekti Artırma Nasıl Yapılır?

CS: GO kan efekti artırma ile ilgili bilgi vereceğiz. Üst başlıklarda hep oyun içerisinde kan silme hakkında bilgi verdik. Bir de CS: GO kan efekti artırma hakkında tüyo vermek isteriz. Bunun için ilk olarak aşağıdaki kodları kopyalayın.

  • VIOLENCE_ABLOOD “1”
  • VIOLENCE_HBLOOD “1”
  • VIOLENCE_AGIBS “1”
  • VIOLENCE_HGIBS “1”

Bu kodları Config’in içine yapıştırın. Daha sonra oyuna girerek test edebilirsiniz. CS: GO oyununa giriş yaparak sağ tarafa bir kez tıklayın. Karşınıza çıkacak yerel dosyaların bütünlüğünü inceleyerek kan efektini artırabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...