Astrolojinin En Entelektüel Burçlarının Aşk Hayatı Nasıldır?

Hava burçları astrolojide mantık ve entelektüel özellikleri ile bilinir. İkizler, Terazi ve Kova burçları hayatı mantık odaklı yorumlama konusunda oldukça beceriklidir. Aşağıda bu burçların aşk hayatlarına yakından bakalım.

İkizler Burcu


İkizler burcu
genel olarak sabit bir ruh haline sahip değildir. Mutluyken bir anda üzgün olabilirler. Zeki ve konuşkandırlar. Bir konuda bilgileri olmasa dahi ustaca fikir yürüterek mantıklı bilgiler beyan edebilmektedirler. Birçok şeyden hemen sıkılıp şikâyet etmeye başlayabilirler. Yenilikçidirler eski şeyleri, düşünceleri, insanları hayatlarında tutmayı pek sevmezler. Birçok şeye yatkındırlar ellerinden her iş gelebilmektedir. Peki İkizler insanı ilişkide nasıldır?

İkizler Burcunun Aşk Hayatı


İkizler burcu aşk
hayatında pek de insanların beklentilerini karşılayamayabilirler. Çünkü genel olarak sosyal ve ortamcı bir burç olması sebebiyle hayatlarında hep bir aşk bulunur ancak bir kişiye bağlanabilme konusunda başarılı olduklarını söylemek biraz zordur. İkizler burcu erkeği bağlanma sorunu yaşayabilir. Bu nedenle uzun soluklu bir ilişkiye pek sıcak bakmaz. Daha çok kısa süreli ilişkilere yelken açan İkizler burcu çabuk uyum sağlayacak bir yapıya sahiptir.

Çok hızlı bir şekilde hiç tanımadığı birisine bile aşık olduğunu sanabilirler ancak bu pek uzun sürmez. Bir kişiye sabit bir şekilde bağlanmaları zor olduğu için çevresinden tepki almaları olasıdır. İkizler burcu için birçok kişi sadece hevestir. Genel olarak uzun ilişki onlar için değildir. Ancak gerçek aşkı bulduklarında ise partnerlerine sımsıkı bağlanıp çok severler. Oldukça sadık yapıya sahip olan İkizler burcu erkeği, ilişkisini yürütebilecek olgunluktadır.

Genellikle hayatlarındaki kişinin ona karışmasını, ona ne yapması gerektiğini söylemesini istemezler. Özgür ruhludurlar bu sebeple her bir öneriyi veya tavsiyeyi hayatına müdahale olarak görmeleri mümkündür. Bu sebeple ona eğer bir tavsiye verecekseniz açık bir şekilde değil, üstü kapalı bir şekilde ne demek istediğinizi sezdirmeniz gerekmektedir. Aksi bir durumda sizi hayatı dışında bir yere koyabilirler. Aşırı duygusallıktan pek hoşlanmazlar.

Terazi Burcu

Terazi burcu genel olarak kararsız ve burcun adına zıt bir şekilde dengesizdirler. Genel olarak enerjilerinin yüksek olması sebebiyle sorun çözmede ve insanları mutlu etmede üzerlerine yoktur. Algıları açıktır bu sebeple görünmeyeni görerek hemen her şeyin hâkimi olabilirler. Hayal dünyasında yaşamazlar, gerçekçi bir yapıları olması sebebiyle ne istediklerini bilerek başarılı bir hayat sürdürebilirler. Bu yüzden çok plancı yapıya sahiptirler.

Kibar insanlardır. Etrafındakileri kırmaktan çekinirler. Konuşkan yapıları onları oldukça sosyal kılmaktadır. Haksızlıktan hiç hoşlanmazlar. Her şeye objektif bir şekilde yaklaşarak çözüm ararlar. Bu yüzden sorun çıkaranları pek sevmeseler de zora düşenlere yardım etmeyi severler. Genel olarak bakıldığında bazı durumlarda duygusal davranabilirler. Ancak sorunları çözerken duygusallığı yer vermezler.

Terazi Burcu Aşk Hayatı

Genel olarak terazi burçları zor kişilerdir. Terazi burcu aşk hayatında akıllarıyla hareket ettiği için mantığına yatmayan hiçbir ilişki içerisinde bulunmak istemezler. Tam olarak aşk insanıdırlar. Kendilerine uygun birisini bulduklarını mantık ve duygusallığı dengelemede çok iyilerdir. Bu sebeple genel olarak ilişkileri uzun sürer ve evlenme olasılıkları çok yüksektir. Partnerine oldukça sadıktır. Terazi burcu bireyler verdikleri sözleri tutarlar.

Ayrılık söz konusu olduğunda ise hemen toparlanabilmeyi başarırlar. Etraflarında onu beğenen çok kişi olması sebebiyle insanları akıllarında tartarak hayatlarına alırlar. Yalandan asla hoşlanmazlar. Onlar için yalanların rengi, boyutu yoktur. Yalan yalandır ve kendisine söylendiği zaman hiç hoşnut kalmayıp sert bir tavır uygulayabilirler.

Huzur onlar için ilişkide olması kesin bir olgudur. Gergin ve huzursuz hissetmekten hiç haz etmezler. Bu sebeple eğer ki huzursuz bir ilişki hayatı sürdürüyorlarsa bunu sonlandırmak isterler. Oldukça romantik olan terazi burçları sürprizler yapmaktan çok hoşlanırlar. Ve kendilerine yapılmasını beklerler.

Kova Burcunun Aşk Hayatı

Kova burcu insanı tezatları içinde barındıran bir kişilik özelliğine sahiptir. Ancak yanına yaklaşılınca anlaşılabilen bir burçtur. Aşk hayatında ise zekâsı farklı yönleri ve yaratıcı ruhları ön plana çıkar. İnatçı bir kişiliğe sahiptirler. Baskı görmekten hoşlanmayan Kova burcu, baskıyı hissettiği anda hiçbir şey söylemeden arkasını dönüp gidebilir. Yaratıcılığı ve idealistliği ile ünlü olan Kova burçları özgürlüğü ve rahat hareket etmeye bayılırlar.

Kova Burcuna Göre Aşkın Tanımı

Klasik bir Kova, farklı ve yaratıcı ruhu sayesinde ilişkiyi sürekli olarak besler. Bu da ilişkiyi rutinden ve monotonluktan kurtarır. Kova ile ilişki yaşayan kişiler asla sıkılmazlar. Kova burcu sayesinde yeniliklerin peşinde koşarken aynı zamanda heyecanın yüksek olduğu bir ilişki yaşarsınız. Kova burçları ilişkilerinde karşı taraftan bilgili, kültürlü ve akıllı olmasını bekler. Bunun yanı sıra ilişki sırasında baskıdan hoşlanmayan Kova burcu insanını zorla değiştiremez ya da bir şey yaptıramazsınız. Değişecek ya da bir şey yapacaksa Kova kendi içinden geldiği için yapar.

Çok fazla baskı hissettiğinde ise hayatınıza girdiği gibi aniden çıkabilir. Kova burcu aşk hayatında da son derece inatçıdır. Kova burçları ile bir ilişki yaşıyorsanız hayatınızın zor ama aynı oranda eğlenceli olabileceğini bilmelisiniz. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven yapıya sahiptirler. Bu nedenle arkadaş çevresi kalabalıktır.

Kova Burcunun Aşk Hayatında Uyumlu Olduğu Burçlar

Kova burçlarının aşk hayatında uyumu yakalayabileceği burçlar; Aslan, Koç ve Yay burçlarıdır. Kesinlikle uzak durması gereken burçlar ise Boğa ve Başak burçlarıdır. Bu burçlar ile ilişki yaşayan kova burcu sık sık anlaşmazlığa düşebilir. Fikir uyuşmazlığı yaşayacakları için ilişki yaşasalar bile çok uzun sürmez. Bu nedenle pek birbirlerine aşık olamazlar.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...