Yurt Dışına Açılan Markalar

Yurt Dışına Açılan Markalar

Ülkemizde birçok marka kendilerini geliştirmek amaçlı yurtdışına açılabilirler. Daha fazla insana erişen bu firmalar kazançlarını katlayabilirler. Ülkemizden ise birçok alandaki şirketler yurtdışına bu şekilde açılmıştır. Yurt Dışına açılan markalar arasında en önde LC Waikiki gelmektedir.

LC WAIKIKI

LC Waikiki yurtdışında 350’den fazla mağazası bulunmaktadır. Bu sayede gelirini arttıran LC Waikiki birçok ülkede giyim sektöründe önde gelen markalar arasındadır. Bu şirket elde ettiği gelinlerle birçok hayır kuruluşuna yardım eder. Köyde okuyan öğrencilere kıyafetler, üniversitede okuyan öğrencilere ise burs verir. Ayrıca yurtdışında ülkemizin adını temsil etmektedir. Ülkemizde ise giyim sektöründe en önde gelen markalardan biridir. Yurt Dışına açılan markalar deyince LC Waikiki‘nin ardından Casper teknoloji markası gelmektedir.

CASPER

Casper marka teknolojik ürünler ülkemizde üretilip dünyaya açılmıştır. Teknoloji alanında ihracat yapmamız ülkemizin adına güzel bir şeydir. Birçok ülkede laptop gibi çeşitli teknolojik ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Ülkemizde de laptop ve telefon gibi çeşitli ürünlerde satış gerçekleştirmektedir. Yurt dışında birçok teknoloji mağazasında Casper ürünlerini görebilirsiniz.

GETİR

Yurt Dışına açılan markalar konusunda Getir mağazasından bahsetmez isek olmaz. Evlere ürün siparişi veren Getir Türkiye’de gelişip birçok ülkeye açılan ve birçok yatırım alan bir şirkettir. Hatta o kadar büyümüştür ki İngiltere Premier Ligi’nde bir futbol takımında bile sponsor olmuştur. İspanya İngiltere gibi dev ülkelerde hizmet vermektedir. Ve günden güne sermayesi artmaktadır. Ülkemizde ise hemen hemen her şehre hizmet vermektedir. Ancak yine de bazı küçük şehirlerde hizmet vermemektedir. Sizler de Getir uygulamasını kullanarak süpermarketlerden alacağınız eşyaları hızlı bir şekilde evinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

DEFACTO-COLIN’S-D’S DAMAT-KOTON

Sadece bu markalar değil birçok giyim markası da yine ülkemizden dünyaya açılmıştır. Koton, DeFacto, Colin’s, D’S Damat gibi birçok kaliteli giyim firması ülkemizden Avrupa’ya dünyaya açılmıştır. Bu firmalar ülkemizin adını yurtdışında temsil etmektedir. Üstelik ihracat yaparak ülkemizin gelişmesine destek olurlar. Ekonomik anlamda ülkemize döviz girdisi yapmasını sağlarlar.

Ülkemizden yurt dışına açılan markalar yazımızın sonuna geldik. Sizlerde bu yazımızı beğendiyseniz web sitemizden diğer blog yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...