Youtube’un Bilinmeyen Özellikleri

Dünyanın en büyük online video sitesi konumunda olan YouTube günümüzde milyarlarca kullanıcıya hitap ediyor. Kullanıcılara sınırsız video izleme imkanı sunan Youtube, son zamanlarda en çok para kazandıran uygulamalar arasında yer alıyor. Bu denli popüler olan platformun gizli özellikleri elbette var. Youtube’un Bilinmeyen Özellikleri konusunda sizler için araştırma yaptık.

Doge Meme

YouTube üzerinden Doge Meme koduyla arama yaptığınız anda sitenin fontu Comic Sans olarak değişecektir. Youtube daha eğlenceli hale gelecektir.

Beam Me Up Scotty

YouTube arama bölümüne beam me up scotty yazdığınız takdirde ekranda ışık efekti belirecektir.

Do The Harlem Shake

Hala popülerliğini yitirmemiş olan Harlem Shake şarkısına YouTube dan büyük bir torpil yapıldı. Arama çubuğuna do the harlem shake yazdığınız takdirde YouTube logonun yanında play tuşu çıkacaktır. Arka fonda da Harlem Shake çalmaya başlayacaktır.

Use The Force Lüke

YouTube’un son sihirli kodları, sayfa içeriği fare hareket yönüne bağlamaktır. YouTube arama çubuğuna use the force lüke yazdığınızda fareyi hareket yönüne doğru bağlamış olacaksınız.

YouTube ile ilgili yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizde hizliresim.com olarak bizleri takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. Konuyla alakalı belirmek istedikleriniz varsa yorum kısmından bizlere bildirebilirsiniz.. Sizlere en iyi bilgileri vermek adına çaba gösteriyor ve bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...