Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?

Hızlı internete istediğiniz an ulaşamayabilirsiniz. Ya da sınırlı megabitte internetiniz varsa ve sürekli izlediğiniz videolar mevcutsa kotanızı bitirmek saçma bir şey olur. Hal böyle olunca milyonlarca Youtube kullanıcısı arayış içine girerek Youtube’dan Nasıl Video İndirilir? diye araştırmaya başlamıştır.

Aşağıda sizler için youtube video indirme yöntemlerinden bahsettim. Siz de size uygun olan yöntemi deneyerek en güzel, en sevdiğiniz videoları indirebilirsiniz. İndirme işlemini gerçekleştirirken Wİ-Fİ kullanmanız daha iyi olacaktır.

Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?

Link İçerisine SS Ekleyin

Belki de video indirme yöntemleri arasında en popüler olanı bu yöntem oluştur. Hatırlaması ve uygulaması kolay olan bu yöntem sayesinde kolaylıkla video indirme işlemi yapabileceksiniz.

Örneğin izlediğiniz videonun url si aşağıdaki gibi olsun :

  • www.youtube.com/watch?v=w7LqXb1Qm1U

Bu videoyu kaydetmek için yapmanız gereken URL içerisine aşağıdaki gibi SS eklemek

  • www.ssyoutube.com/watch?v=w7LqXb1Qm1U

Tarayıcınızın adres satırına yukarıdaki linki yapıştırıp Enter tuşuna basarsanız aşağıdaki gibi sayfa sizi karşılayacak. İndir butonuna basarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

ClipConverter

Başta Youtube olmak üzere Dailmation, vimeo ve metacafe gibi popüler video servislerinden video indirmenize imkan tanıyan bu program, adından da anlaşılacağı gibi videoların formatını değiştirmeden indirmenize imkan sağlamaktadır. Yapmanız gereken tek şey clipconverter sitesine girerek ilgili link adres satırına yapıştırıp, formatı seçerek bilgisayarınıza kaydetmek olacaktır.

1 thought on “Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...