YouTube Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Her geçen gün en çok izlenen mecra olarak karşımıza çıkan, televizyonlardan daha fazla izlenen bir video portalı olmayı başaran YouTube’da izlenen videolara indirme özelliği çok merak ediliyor. Youtube’da video indirme yöntemlerinden ziyade, Youtube yeni çıkarttığı üyelik olan Youtube Premium ile kullanıcılarına videoları indirme imkanı sunmaya başladı. Eğer siz de Youtube Premium’a ücret ödemeden herhangi bir şekilde video indirme işlemlerinizi nasıl yaparsınız? Merak ediyorsanız işte sizlere harika bir rehber olacak yazı hazırladık.

YouTube Video İndirme Nasıl Yapabilirim?

Birbirinden farklı yöntemler Youtube video indirme olarak bulunmaktadır. Telefonlarda, işletim sistemine göre de program indirerek telefonlarınıza doğrudan video indirme uygulaması kurmuş olabilirsiniz. Bunun için uygulama indirme marketlerinize giriş yaparak, “Youtube video download” yazmak yeterli olacaktır. 

Eğer programsız Youtube video indirme istiyorsanız bunun için bazı internet sitelerinden yardım alabilirsiniz. Bu konuda başarılı internet siteleri arasında ilk akla gelen site savefrom.net olacaktır. Bu internet sitesi için bazı yöntemler ile basit bir şekilde video indireceksiniz:

Öncelikli olarak siteye tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html adresinden ulaşabilirsiniz. Burada karşınıza gelecek video linki kopyalayıp yapıştırma alanı olan kutucuğa indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştırın.

İndir butonuna tıkladığınızda, bu pencerede videonun kalitesini de seçebilirsiniz. Tercihinizi MP4 720P’den yana kullanırsanız, oldukça kaliteli video görüntüsüne sahip bir video indirirsiniz ya da aynı pencereden de video kalitesini değiştirebilirsiniz.

Daha basit bir yöntem daha var! Youtube’da indirmek istediğiniz video linkinin başına https://www. silerek youtube.com…. ile başlayan kısmın en başına ss eklemek yeterlidir. Bu durumda link doğrudan şöyle başlamalıdır: ssyoutube.com….. olmalıdır.

Youtube Programsız Video İndirme Sitesi

Bir başka Youtube’dan programsız video indirme sitesi olarak tercih edeceğiniz internet sitesi de loader.to sitesidir. Bu internet sitesinde de Mp3, MA4 ve MP4 videoları indirebilirsiniz.

İnternet sitesine https://loader.to/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Burada video linki yapıştıracağınız kutucuğa linki yapıştırın ve indirmek istediğiniz format nedir, yine benzer şekilde seçim yapın.

Bu sitenin en büyük özelliği, YouTube playlist videolarını da indirebilir olmanızdır. Bu konuda Playlist Start alanı üzerinden sayıları, çalma listenize göre düzenleyip indirme işlemlerinizi de başlatabiliyorsunuz.

YouTube Video İndirme Programları Nelerdir?

Windows işletim sistemi için bilinen 3 program mevcuttur. Aşağıdaki bu programlar ile çok rahatlıkla videolarınızı bilgisayara indirebilir, her zaman sabit bir program ile bu işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu programlar şu şekildedir:

  • Internet Download Manager (IDM),
  • JDownloader
  • EagleGet

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...