Yılın Çok Satan Uygun Fiyatlı Hediye Setleri (Kişiye Özel)

Sevdiklerinizi mutlu etmek ve onlara değerli olduklarını hissettirmek için çoğu zaman hediyeler en etkili yoldur. Fakat aslında hediye sadece karşınızdaki kişiyi mutlu etmez. Kendinizi iyi hissetmenize ve psikolojik olarak rahatlamaya vesile olur. Çünkü insan sosyal bir varlık olarak paylaşmaya ve birlikte bir şeyler oluşturmaya doğuştan meyillidir.

Peki, bu sefer her zamankinden biraz daha farklı ve özel bir hediye seçmeye ne dersiniz?

Çiçeksepeti’nin Kişiye özel hediye setleri karşınızdaki kişiye verdiğiniz değeri göstermenin en güzel yollarından biridir. Bu özel hediyeyi alan kişinin o andaki mutluluğu, heyecanı ve hissettiklerine ortak olma duygusu ise paha biçilemez bir deneyimdir.

Çiçeksepeti’nde Yılın Son Fırsatları kampanyası sayesinde hediye setlerini çok uygun fiyatlarla hemen sipariş edebilirsiniz. Eğer Çiçeksepeti uygulamasını daha önce kullanmaysanız Çiçeksepeti uygulamasını indirerek en güncel kampanyalar ve fırsatlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Hediye konusunda fikirlere ihtiyacınız varsa aşağıda listelediğimiz yılın en çok beğenilen hediyelerini incelemenizi tavsiye ederiz. Eminiz ki beğeneceğiniz harika bir ürünle karşılacaşaksınız.

 

1-) Kişiye Özel Spotify Barkodlu Plak Tablo

Boşuna, “Müzik ruhun gıdasıdır” dememişler değil mi? Yılın en çok satan ve beğenilen hediyeleri arasında yer alan Spotify Barkodlu Plak Tablo, seçtiğiniz bir şarkının özel olarak seçtiğiniz bir resimle birlikte sunulmasını sağlar. Üzerinde yer alan özel barkodu telefonunuzdan tarattığınızda seçilen parça çalmaya başlar. Bir özür hediyesi, mutlu yıllar hediyesi veya içimden geldi hediyesi için harika bir yoldur. Kelimelerinizin yetersiz kaldığı yerlerde bırakın söylemek istediklerinizi şarkılar söylesin…

 

2-) Kişiye Özel Fotoğraflı Doğum Günü Hediyesi Beyaz Melek Işıklı Fanus

Yaklaşan bir doğum günü var ve hediye arıyorsanız, sizi böyle alalım… Kişiye özel olarak tasarlanan Beyaz Melekli Fanus ve ahşap fotoğraf standı, sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermeniz için oldukça güzel bir seçenek sunmaktadır. Stand üzerindeki fotoğrafı özel bir an veya sizin için değerli bir kare ile tamamlayarak bu hediyeyi daha da unutulmaz hale getirebilirsiniz.

3-) Kişiye Özel Best Friends Arkadaşa Hediye Işıklı Armut Teraryum

En yakın arkadaşınıza unutulmaz bir yeni yıl hediyesi, doğum günü hediyesi veya içimden geldi hediyesi vermek istiyorsanız, kişiye özel ışıklı armut teraryum tam size göre. Işıklı tasarımı ile gece lambası olarak da kullanılabilen teraryumun üzerinde size özel bir anı fotoğraf olarak ekleyebilirsiniz. Arkadaşınıza hediyenizle birlikte güzel bir mesaj kartı vermeniz, hediyenin değerini daha da artıracaktır.

4-) Kişiye Özel Kahve Fincanı & Türk Kahvesi & Ülker Çikolata Hediye Seti

Türk kahvesi seven sevdikleriniz için özel bir hediye var sırada; Türk kahvesi seti. İçerisinde bulunan Türk kahvesi, çikolata ve isme özel fincanı ile tam kahve tutkunlarının bayılacağı bu seti birçok özel günde hediye olarak tercih edebilirsiniz. Yeni iş hediyesi, içimden geldi hediyesi veya sevdiklerinize teşekkür hediyesi olarak aklınızın bir köşesinde bu seti not edin.

 

5-) Işıklı Love Fanus Kırmızı Gül Sonsuzluk Kolye Seti

Sizin için özel olan o kişiye sonsuz sevginizi hissettirecek bir hediye var sırada; Işıklı Love Fanus ve Sonsuzluk Kolye Seti. Aşkınızın ne kadar sonsuz olduğunu her an ve her saniye sevdiğinize hatırlatmak istiyorsanız, boynunda taşıyacağı özel sonsuzluk kolye bunun mührü olacaktır.Özel tasarım fanus ise içerisindeki kırmızı gül ile aşkınızın simgesi haline gelecektir.

 

6-) eJOYA Kişiye Özel Tasarımlı Hediye Kutusu

Bazı hediyeler vardır ki tam olarak jokerdir ve her an ve durum için kullanılabilir. eJOYA hediye kutusu işte bu tarz bir hediye. Kişiye özel olarak renkler ve tasarımlarda sunulan hediye kutusu içerisinde ürünlerin hepsinin tasarımını seçebilirsiniz. Üstelik isme özel olarak sunulan bu ürünler, oldukça kullanışlıdır. Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerinize böylesine güzel bir hediye kutus gönderebilirsiniz.

7-) Sevimli Ayıcık – Otantik Serisi

Oldukça tatlı ve bir o kadar güzel bir hediye kutusu var sırada; Sevimli ayıcık otantik lavanta serisi… İçerisinde bulunan sevimli ayıcık, Mimosa Chocolate çikolata, saksı içerisinde kurutulmuş ve renklendirilmiş lavanta, beyaz altın kaplama melek kolye ile bu hediye seti gönülleri kazanmak için birebir. Sevdiklerinize yeni yıl sürprizi yapmak veya özel bir deneyim yaşatmak istiyorsanız, hediye seti hazır bir şekilde sizi bekliyor!

😎 Polo Air Erkek Hediye Seti

Erkeklere hediye almak kolay gibi görünse de aslında zor bir durumdur. Çünkü ürün seçeneklerinden ziyade hediyenin kullanışlı olmasına da odaklanmanız gerekir. Şık bir kemer, kaliteli bir cüzdan ve kartlık sayesinde hediye arayışına son verebilirsiniz. Polo Air kişiye özel setini erkek arkadaşınız, eşiniz veya babanız için ; yılbaşı, Sevgililer Günü, Babalar Günü, yıl dönümü gibi günlerde veya içimden geldi hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

9-) Sevimli Ayıcığın Lezzet Kutusu

Damakları tatlandırmanın ve sevdiklerinizi şımartmanın verdiği haz bir başkadır.Sevdiklerinize yılbaşı gecesi sürprizi yapmak veya keyifsiz bir günlerinde yüzlerinde kocaman gülümse oluşturmak için Sevimli Ayıcığın lezzet kutusunu gönderebilirsiniz. İçerisinde bulunan birbirinden lezzetli atıştırmalıkları sevimli bir kart notu ile birleştirdiğinizde kötü geçen bir gün bile güzel bir güne dönüşebilir.

 

10-) Kadın Baget Taşlı Kolye Yüzük Bileklik Set

Listemizin son sırasında çok beğenilen bir takı seti var; Baget set. Özel tasarımı ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan bu seti tüm kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaplaması kararma yapmaz ve uzun süre boyunca kullanılabilir. Gündelik kullanım, özel günler ve davetler gibi tüm anlarda kombinlerinize ekstra şıklık katar. Yeni yıl hediyesi, içimden geldi hediyesi veya özel günlerde rahatlıkla bu güzel seti sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

Listemizde yer almayan yılın diğer en çok beğenilen ve sipariş edilen hediyelik ürünlerini uygulamamızdan inceleyebilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek için Çiçeksepeti mobil uygulamasını indirmeyi ve özel günler hatırlatma kısmını kullanmayı unutmayın. Bu sayede hiçbir özel günü unutmaz ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...