Wild Rift İsim Değiştirme  Nedir

Wild Rift İsim Değiştirme  Nedir

Wild rift isim değiştirme oyun içerisinde hangi isimle devam ediyorsanız bunu değiştirmeniz anlamına gelmektedir.  Oyun içi nick name değişikliğini çeşitli amaçlarla yapıyor olabilirsiniz. Hangi kelime isim kimliğiyle oyunda devam ettiğinizin değişmesi demektir. Birçok kişi üyeliği devam ederken bu değişiklik yoluna gidebilmektedir. Siz de bu işlemi birkaç adımı takip ederek uygulayabilirsiniz. Yeni isim daha eğlenceli olabilir, dilediğiniz görseli de bu şekilde ayarlamanız olası olacaktır.

League Of Legends Wild Rift İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

League of legends wild rift isim değiştirme işlemini yapılışı basittir. Aşağıdaki adımları takip ederek bunu uygulayabilirsiniz.

  • Riot Games’in sitesine girişle işe başlayabilirsiniz.
  • Wild Rift hesabınızın bağlı olduğu bölümden mail adresinizi ve şifrenizi girerek işlemlere başlamalısınız.
  • Giriş ardından mail adresinizi onaylamanız istenecektir.
  • Hesap onaylaması yaptıktan sonra Riot ID bölümünü bulmanız gerekiyor. Ekran sol bölümünden bu yazıyı gördüğünüzde üzerine tıklayın ve hazırdaki kullanıcı isminizin olduğu yeri görebilirsiniz.
  • Kalem işaretine tıkladıktan sonra yeni isim girişi yapmanız gerekiyor. Ekranda kendi yeni nick name girişiniz ardından işlem tamamlanmadığı için devamını getirmeniz de önemlidir.
  • Lol mobile isim değiştirme yeni kullanıcı isminizi girmenizin ardından # işaretine basmanız gerekiyor. Sayı girişi de yapılınca yeni isminiz için beklemeniz gerekiyor.

LOL Wild Rift Yeni Kullanıcı İsmi Ne Zaman Değişecek?

Lol wild rift yeni kullanıcı ismi ne zaman değişecek diyorsanız bunun biraz sürebileceğini belirtmek önemlidir. İsim değişikliğinde genellikle acil bir durum olmadığından bu pek sorun olmayacaktır. Riot Games bu nick name değişikliği için en fazla bir ay 30 günlük süreyi söylemektedir. Bazı hallerde gün içinde birkaç saat ardından da değişim olabilmektedir.

Sorunlu Hesaplarda İsim Değişikliği Nasıl Olur?

Oyundaki hesap durumunuzun genel oyun politikalarına uymaması aksamalara neden olabilir. Hesabınızla alakalı sorunlar olması isim değişikliği ve diğer işlemlerde süre uzayabilmekte veya sizden bazı işlemleri değiştirmeniz istenebilmektedir.  Riot Games politikalarıyla alakalı bu durumun takipçisi olabilirsiniz.

League of Legends Mobil Oyunda İsim Değişikliği Olur mu?

League of Legends Wild Rift video oyunu mobilde oynandığında da isim değişikliği yapılabilmektedir. Herkesin mobil hesabı üzerinden aktif şekilde isim değişikliği yapması mümkündür.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...