WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Özelliği Nedir?

Bildiğiniz gibi popüler mesaj uygulaması olan WhatsApp, dijitalde vazgeçilmez uygulamalardan birisi. Yaptığınız bir işlemi geri almak gibi yeni güncellemeleri getirerek pek çok kişinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Peki ama nasıl? WhatsApp şuan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özelliğin ismi ise silinen mesajları geri getirme oluyor. Bu konuda yapılacak olan çalışmalara baktığınız zaman, herkesin bir yarası olduğu malum. WhatsApp silinen mesajları getirme güncellemesi çok kısa bir zamanda telefonlarımıza gelecek. Peki ama nedir bu özelliğin faydası? Gelin yakından göz atalım.

Geçtiğimiz günlerde bir platform, mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bu konu da pek çok kişinin aklına fikir getirdi ve merak unsurunu ön plana çıkardı. Ekran görüntüleriyle görülen bu özelliklere baktığımız zaman, sürecin henüz geliştirilme aşamasında olduğunu gördük. Bu yüzden de yapılacak olan çalışmalar için pek çok kişi merak içinde bekliyor. Mesajlaşma uygulamalarında herkesten sil ya da benden sil gibi mesaj silme seçenekleri var. Bu durum mesajları en azından bir süre içerisinde silmek için olanak sunuyor. Yanlış gönderilen bir mesajı silmek konusu gerçekten kullanışlı bir özellik. Ama bazı durumlarda kişileri üzebiliyor. Ya da strese sokabiliyor. Partnerlerin bu konuda trip atmak için mesajları sildiğini dahi görebiliyoruz. Mesela mesajı geç görmek gibi sebepler partnerler için bir trip atma malzemesi olabiliyor. Bu özellik sayesinde artık triplerin de önüne geçmiş olacaksınız.

Yapılan işlemi geri alma özelliği nedir?

WABetalnfo tarafından yapılan çalışmalara göre WhatsApp, yapılan işlemi geri almaya olanak tanıyan bir butonun gelişimi üzerinde çalışıyor. Bu özellik ise oldukça kullanışlı bir özellik. Yanlışlıkla bir mesajı silerseniz örneğin, bu işlem sayesinde rahatlıkla geri alabileceksiniz ve bu durum da gerçekten rahat bir kullanım yaratacak. Undo yani geri al butonu ile pek çok şeyi geri alabileceğiniz için mesajları silseniz bile bir süre sonra geri getirebileceksiniz. Gmail üzerinde yer alan geri alma özelliği ile benzerlik gösteren bu özellik, yapılan işlemleri en hızlı şekilde geri almanızı sağlayacaktır. Tek yapmanız gereken süreçlere yakından göz atmak ve uygulamayı güncel tutmak.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...