Valorant Nasıl Hesap Açılır?

Valorant Nasıl Hesap Açılır?

Eski bir League of Legends (LOL) oyuncusuysanız, Riot yavaş yavaş oyuna özel hesaplardan genel Riot hesaplarına geçiş yaptığı için bu konsepte aşina olabilirsiniz. Artı tarafta, bu, oyuncuların her yeni giriş için yeni bir hesap oluşturmak zorunda kalmadan Riot’un büyüyen oyun kataloğunu kullanmaya başlamalarını kolaylaştırır. Valorant hesabınız Riot hesabınıza bağlıdır.

Valorant Nasıl Hesap Açılır?

  • VPN’inizi başlatın ve yeni Riot hesabınız için bir konum seçin. Unutmayın, ilk hesap oluşturduğunuzda Riot, VPN’nizin IP’nizi yönlendirdiği yerden alır, bu nedenle istediğiniz bölgeyle eşleşen bir konum seçin.
  • Valorant’ın resmi Riot Games web sitesine gidin ve ekranın sağ üst köşesindeki “Şimdi Oyna” düğmesine basın.
  • Yeni “Oynamaya Hazırla” penceresinde, yeni bir hesap oluşturmak için “Birini Oluştur”u seçin.
  • Yeni Hesap seçeneğini seçtikten sonra, Riot Kimlik Doğrulama ve Yeni Hesap sayfasına yöYeni bir hesap oluşturmak için talimatları izleyin.
  • Oyunu başlattığınızda veya yalnızca hesap oluşturma işlemi sırasında VPN’nizi etkinleştirmeniz gerekip gerekmediğine dair farklı raporlar vardır. Dikkatli olmak istiyorsanız, oyun oynarken VPN’nizin aktif olması zarar vermez, ancak bazı oyuncular yeni bölgelerinde bu olmadan maç oynayabilir.

Valorant Bölge Değiştirme

Geçmişte, Riot hesap sayfanızdaki tüm oyunları için bölgeleri değiştirebiliyordunuz. Ancak sistemlerini güncelledikten sonra bölge değiştirme özelliğini kaldırdılar ve oyuncular artık hesaplarına ilk kaydolduklarında sahip oldukları bölgeye kilitlendiler. Bölgeyi “değiştirmenin” tek yolu, aktif bir VPN ile yeni bir hesap oluşturmaktır. Maalesef ilerlemenizi veya ödüllerinizi bir hesaptan diğerine aktaramazsınız. Oluşturduğunuz her yeni hesap için sıfırdan başlamanız gerekecek.

Hesap Değişikliği

Destek sayfasından Valorant hesap değişikliği talebinde bulunabilirsiniz. Ancak, yalnızca geçerli bölgeniz yanlışsa ve değişiklik kalıcıysa değişikliklere izin verirler. Bu destek sayfasına gidip aşağı kaydırıp “Kontrol Et” düğmesine basarak bölgedeğişikliği için uygun olup olmadığınızı görebilirsiniz.

Güvenilir bir VPN ile bölgelere atlayın

Henüz bir VPN’iniz yoksa, çevrimiçi olarak kullanılabilen çok sayıda güvenilir VPN vardır ve VPN ücretlerini dert etmeyin. Birçok oyuncu yeni hesaplarına kaydolmak için ücretsiz bir VPN denemesi kullanır ve daha sonra bunları iptal eder. Bir plan satın almayı seçerseniz, araştırmanızı yaptığınızdan ve seçtiğinizin çeşitli cephelerde işe yarayıp yaramadığını öğrendiğinizden emin olun. Riot bölge kilitleme politikasını değiştirdikten sonra ihtiyaç duymayacağınız bir hizmet için yeni aylık ücretler ödemenin bir anlamı yok.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...