Valorant crosshair ayarları

Valorant Crosshair Ayarları Neden Yapılıyor?

Valorant crosshair ayarları oyun sürecinizde size birçok katkı sağlayabilir. Bazı yöntemleri kullanmanız oyundan genel olarak alacağınız keyfi artırmaktadır. Yeni bir oyuna başlarken daha keyif içinde ayarların sonuçlarını kullanabilirsiniz. Oyunun daha iyi şekilde devamını sağlayan ayarlarınızın yeniden düzenlenmesinde siz de kolaylıkları keşfedebilirsiniz.

Valorant Crosshair Nedir?

Ayarlarınızın detaylarına girmeden önce Valorant Crosshair nedir sorunuza bakılabilir. Oyun ekranında sabit durmanız halinde merkezi konum olur. Crosshair bölümüne geçebilmeniz için panel açmanız ve bir ayar yapmanız gerekmektedir.

Ayarlar – Nişangah – Birincil şeklinde adımları takip etmelisiniz. Bu işlemin amacı panel açmak olacaktır.

Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Yapılıyor?

CrossHair rengiyle alakalı ayarlarda neden açık mavi kullanıldığını merak ediyor olabilirsiniz. Bunda temel neden hedefleri görme şansınızın artması olacaktır. Görüş ayarınızı temiz olarak elde etmeniz için kapatma işlemini düzgün yapmanız gerekmektedir.

  • İkinci kısımda devam edeceğinizde ayarları aşağı kaydırmanız ve bu şekilde devam etmeniz gerekiyor. Oyuncu nişangah gösterilmesi amaçlanacaktır.
  • Takım arkadaşlarınızın crosslarından kullanma olasılığınız vardır.

Valorant Crosshair İdeal Ayarları Nedir?

Crossun uzunluğunu ayarlamamız için iç çizgi saydamlığı değeri 4-8 arası olabilir.

  • Kalınlık değeri bakımından 2 değeri dikkate alınabilir.
  • Valorant oyunu crosshairin içine almak istediğiniz rakibinizin kafası için ideal değer 2 olarak düşünülebilir.
  • Son kısma baktığınızda memnun kalacağınız sonuçlar oluşacaktır.
  • Yapacağınız ideal ayarlamaların tamamlanması esnasında bir ödeme veya ek bir hesap durumu bulunmamaktadır. Oyuna devam ederken ödeme gerektirmeyen bir ayarlamadan faydalanabilirsiniz.

Valorant Merkez Nokta İç Çizgiler Ne Demek?

Valorant oyunu crosshairin içinde merkez nokta, nokta şekline bürünen ekranınız anlamına gelir.  Hedefe odaklandığınızda merkez hedef noktası görüntüsü ayarlamasıdır. Nokta kapatılmasının sonucu olarak merkez nokta bölümünü görebilirsiniz.

  • İç çizgiler bölümünde sıklıkla tercih etmek isteyeceğiniz bir durum vardır. Öteki ayarlarınızın kapatılmasıyla beraber bundan alacağınız verim daha da artacaktır.
  • Valorant mobil oyunu içinde dış çizgilerinizin anlamı diğer çizgilerden ayrı bir oluşumu ifade etmektedir.

Hareket hatası bölümünde oyununuzdan daha keyif alabileceğiniz bir durum vardır. Tanımlamak gerekirse, oyununuzda isabetsizlik olması durumundan nişangahın büyümesi durumu vardır. Bu ayarlamaların çok tercih edilmediğini belirtmek gerekiyor.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...