Usta, Teknik Servis veya Nakliyeci Bulmak Widenpa ile Çok Kolay

Servis hizmetleriyle yerinde tamir, bakım ve onarım sorunu kısa sürede çözüme kavuşur. Ayrıca yedek parça desteği sunduğu için servis hizmetleri günümüz tamir dünyasının en popüler yöntemidir.

Yerinde tamir ve bakım işlemleri zaman en iyi şekilde değerlendirerek özel cihaz tamir/bakım işlemi gerçekleştirmek için en etkili çözüm seçeneklerinden biridir. Bu işte uzman olan ustaların bulunması da önemlidir. Usta arama zahmetinden kurtulmak isteyenler için Widenpa iyi bir seçenektir.

Online usta arama işlemleri de ‘yerinde çözüm’ kategorisinin en etkili yöntemlerinden biridir. Usta aramak ve bu ustadan randevu almak için ustaları bir çatı altında toplayan sitelere ihtiyaç vardır. Widenpa bu siteler içerisinde en çok tercih edilen seçeneklerden biridir.

Widenpa Uzman Usta Kadrosu

Servis hizmetlerinde işinde uzman kişilerle hareket etmek son derece önemli bir konu olarak değerlendirilir. Yani kısa sürede yerinde tamir ve bakım işleminin gerçekleştirilmesi önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir.

Usta aramakla zaman kaybetmek istemeyenler bu siteyi ziyaret ederek istediği ustayı kolaylıkla bulabilir. Site Konya, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, İstanbul, Kırşehir ve Muğla şehirlerine hizmet veriyor. Bu şehirlerde hizmet veren 145 usta, her zaman için göreve hazır bir şekilde bekliyor.

Widenpa Randevulu Çözüm

Randevu servis hizmetinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Siteyi ziyaret ederek usta ile iletişime geçen kişi randevu almalıdır. En uygun saate randevu oluşturmalıdır. Mesai dışı saatlerin yanı sıra tatil günlerine ve hafta sonuna randevu alınabilir.

En uygun zaman dilimine randevu alınması durumunda ustalar kısa sürede adrese ulaşıyor. Ayrıca ustalar adrese gelmeden önce telefon açıyor ve evde olup olmadığınızı kontrol ediyor. Profesyonel yöntemlerin öne çıktığı site profesyonellerle çalışmaya devam ediyor.

Widenpa Güncel Kadro

Sitenin anlaşma sağladığı ustalar zaman zaman işi bırakabiliyor. Bu durumda Widenpa ekibini yeniliyor ve deneyimli ustalarla yoluna devam ediyor. İşin uzmanı elemanların görev aldığı site işinde ehil kişilerle çözüm üretmeye devam ediyor.

Usta tercihinden sonra ne yapılmalıdır. Sitede aradığınız ustayı bulunca öncelikle randevu bilgilerini doğru bir şekilde vererek randevu almalısınız. Bu işlemde kimlik bilgileri ve adres bilgileri verilmelidir. Arıza bilgileri de güncel bir şekilde verilmelidir. Bu şekilde sorunsuz bir şekilde servis hizmeti gerçekleştirilebilir. Güncel olmakla birlikte aynı zamanda pratik yöntemlerin öne çıktığı bu sektörde işin ehli olmak önemlidir. Widenpa işinde uzman ve deneyimli ustaları tercih ediyor.

Profesyonel İşçilik

Bir işin kalitesini doğrudan etkileyen konu malzeme ve işçiliktir. Malzemenin kaliteli olması önemlidir ancak işçilik kaliteli değilse bu durumda ortaya kaliteli bir iş çıkmaz. Servis hizmetinin temel kaidesi budur. Öncelikle işçiliğin kaliteli olması gerekir. İkinci aşamada ise malzeme kalitesi önemlidir.

Randevu işlemleriyle başlayan servis hizmetlerinde kimlik, adres ve telefon bilgileri doğru bir şekilde verilmelidir ve güncellenmelidir. Aksi halde servis hizmeti gerçekleşmez ve müşterinin yeniden randevu alması gerekir. Bilgilerin yanlış olması durumunda bilgilerin yenilenmesi gerekir.

Widenpa Yerinde Çözüm

Servis hizmetlerinde ilk aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri randevu saatinin belirlenmesi işlemidir. Saat belirleme işleminde ilk aşamada dikkat edilmesi gereken müsait zamanın tercih edilmesi işlemidir. Yani müşterimiz en uygun zamana randevu almalıdır.

Randevu saatinde bir değişiklik düşünülürse bu durumda bizi aramanız ve yeniden randevu almanız gerekir. Randevulu servis hizmetlerinde ekibimiz zamana karşı mücadele ediyor ve zamanı en iyi şekilde kullanıyor.

Güvenilir Ekip

Arıza, montaj veya bakım işlemleri için usta arayanlar için en zor kısım doğru tercihin yapılmasıdır. İnternet üzerinden yapılan aramalarda ‘güven’ konusu önemlidir. Birden fazla kişi ile iletişime geçerek kaybedilen zaman çoğu zaman istenilen özelliklere sahip ustanın bulunmasını engelliyor. Bu sebeple bütün ustaları bir çatıda toplayan bir siteye ihtiyaç duyuluyor.

Widenpa 12 İlde Hizmet Veriyor

On iki ilde 145 ustanın hizmet verdiği sitede aradığınız özelliklere sahip ustaları kolaylıkla bulabilirsiniz. Usta arama işleminde pratik çözüm sunan Widenpa, 7 gün 24 saat hizmet sunuyor ve usta bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Arama işlemlerinde ‘ustanı hemen bul’ bölümünü ziyaret etmeniz yetiyor. Bu bölüme girerek ustanızı kısa süre zarfında hemen bulabilirsiniz ve iletişime geçebilirsiniz. Örneğin İzmir boyacı ustası ihtiyacınız mı var? Veya Antalya elektrikçi mi? Tek tıklama ile arayın ustalar kapınıza kadar gelsin.

Türkiye’nin büyük illeri arasında yer alan 12 ilde hizmet veren site, il sayısını artırmaya devam ediyor. İşin uzmanı ekiplerin görev aldığı bu sektörde online usta arama konusunda Widenpa çözüm üretmeye devam ediyor. Firma sadece 12 il merkezi için çözüm üretmiyor. Bu illere bağlı mahalleler için de usta arama çözümleri sunuyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...