Ücretli Twitter Abonelik Sistemi Geliyor!

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya düzenlemesi hala görüşülmeye devam ediyor. Şimdi de ücretli Twitter abonelik sistemiyle ilgili iddialar ortaya çıktı. Bu yeni iddiaların çıkış noktası ise Twitter’in üzerinde çalıştığı yeni proje olmaktadır. Bu projenin detayları gelmeye başladığı takdirde sizlerle paylaşacağız.

Twitter her geçen gün kendini yenilemesiyle gündemimize gelmektedir. Platform üzerine yapılan güncellemeler, kullanıcı sayısının daha da artmasına neden olduğu gibi aynı zamanda platformun gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bir uygulama üzerine yapılan güncellemeler uygulamayı her daim daha güçlü hale getirecektir.

Ücretli Twitter Abonelik Sistemi İçin İş İlanı Açıldı

Twitter vasıtasıyla yayınlanan yeni bir iş ilanı ile beraber üyelik sistemiyle ilgili beklentiler gündeme geldi. Kısa süre önce Twitter, yeni abonelik platformu için iş ilanı güncellendi. Bununla beraber de abonelik sistemiyle alakalı beklentiler yeniden gündeme geldi. Bu beklentiler yalnızca iş ilanı olmamaktadır. Konuyla alakalı daha önce Twitter CEO’su tarafından da açıklama yapılmıştı.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, kısa süre önce bu yılın sonunda kullanıcıların farklı gelişmeleri test etmeye başlayacağını söylemişti. Bununla beraber de yeni bir gelir modelinin reklam platformu ile beraber rol üstlenmesi istediklerini ifade etmişti. Daha sonra da yeni açılan iş ilanında ücretli Twitter abonelik sistemi beklentileri gündeme geldi.

Şuanda yapılan açıklamalara bakıldığında böyle bir şeyin mevcut olmadığını biliyoruz. Çeşitli beklentiler içerisine girsek de henüz böyle bir durum piyasaya çıkmadı. Reklamsız bir kullanım şekli için YouTube benzeri bir üyelik sisteminin oluşturulabileceği yönünde belirmektedir. Platform tamamen ücretli olacak mı diye sorarsanız eğer şuanda öyle bir olasılık söz konusu değil. İlerleyen zamanda gelecek yeni bilgiler tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmaya yetecek gibi gözüküyor.

Yeni gelişmeler olduğu takdirde hizliresim.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bize göre Twitter’in abonelik sistemine geçmesinin avantajları olduğu kadar dezavantajları da olacak. Sistemin Twitter platformuna nasıl uygulanacağı ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi Yeni açıklamalar geldiği, abonelik sistemi platforma eklendiği zaman sizleri haberdar etmeye çalışacağız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...