Twitter Sahte Hesap Açma

En çok Merak Edilen Twitter Sahte Hesap Açma Gerçek mi?

Twitter sahte hesap açma nasıl yapılır sorusu sevdiklerine şaka yapmak ve onları eğlendirmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Twitter günümüzün en fazla kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Geniş kitlelere ulaşmanın en kolay yollarından birisi olan Twitter’da yapılan paylaşımlar kısa sürede sayısız kişiye ulaşıyor. Takipçi sayısını artıran hesaplar Twitter üzerinden hem eğlenme hem de para kaz anma fırsatını yakalıyor. Twitter sahte hesap ne işe yarar ve Twitter sahte hesap nasıl açılır sorusuna yanıt arayan kullanıcılar için bu konuya açıklık getiriyoruz.

Twitter Sahte Hesap Nedir?

Twitter sahte hesap açma kullanıcıların Twitter üzerinde aslında hiç olmadıkları bir kimliğe bürünmelerini sağlar. Gerçek olmayan hesap olarak nitelendirilen sahte hesaplar üzerinden birçok farklı şey yapmak mümkündür. Bu sayede özellikle kullanıcılar yapmak istedikleri birçok şeyi yapma hakkını elde ederler. Twitter sahte hesap açma sonrasında kullanıcılar istedikleri gibi diğer kullanıcıları dolandırabilir. Onları işletebilir ve onlara şakalar yapabilir. Bu hesaplar kullanılarak birçok şeyin yapılması mümkündür. Bu durum kullanıcıların tercihlerine bağlıdır.

Twitter Fake Hesap Nasıl Açılır?

Twitter sahte hesap açma ile normal hesap açma arasında hiçbir fark yoktur. Burada sadece kullanıcıların geçerli bir mail hesabı kullanmaları gerekir. Sistem üzerinde daha önce kullanılmayan bir e-mail adresi girilerek sahte hesap açılması oldukça kolaydır. Twitter sahte hesap açmak için izlemeniz gereken adımlar şunlardır;

  • Sahte hesap için gerekli bir geçici mail adresine sahip olun. (Bunun için arama motorunuza “temp mail” yazabilir ve çıkan sonuçları değerlendirebilirsiniz.
  • Tercih edeceğiniz herhangi bir adresi kopyalayın.
  • Twitter “Yeni Hesap Aç” alanına gelin.
  • Açılan ekranda hesap açmak için gerekli olacak bilgileri girin.
  • Şifrenizi girin ve onaylayın.

Bütün bilgileri girdikten sonra size ait olan sahte Twitter hesabına sahip olabilirsiniz. Twitter yeni hesap açtıktan sonra bu hesap ne için kullanılacak ise buna uygun bir isim bulunması gerekir. Açılacak olan hesap her ne kadar fake olsa da normal bir hesap gibi özen gösterilmesi gerekir. Açılan hesapların açılış dönemleri genelde profilde yazar. Bu nedenle fake hesapların açıldıktan hemen sonra kullanılmaması tavsiye edilir.

Sizden gelen sorular doğrultusunda Bu makaleyi de araştırdık ve yazdık. Bize daha fazla soru sorarak, Kafanızda ki sorulara cevap bulabilirsiniz. https://www.hizliresim.com/blog/kategori/sosyal-medya/

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...