Twitch Prime abone olma

Twitch Prime Abone Olma Nasıl Yapılır?

Amazon’u hepimiz biliyoruz. Peki ya, Amazon’un kendi bünyesinde olan Prime Gaming’i biliyor muyuz? Twitch Prime abone olma sistemi ile dilediğiniz Twitch yayıncısına abone olabilirsiniz. Abonelik esnasında sizlere sunduğu avantajlar ve diğer avantajlar ile Twitch Prime bugün ki yazımızın konusu.

Amazon Prime’a üye olduktan sonra, ilk 30 gün ücretsiz kullanabilirsiniz. Twitch Prime abone olma işlemine daha sonra ki aylar devam etmek isterseniz, yalnızca 7,99 TL gibi bir ücret ödeyerek devam edebilirsiniz.

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime çok fazla sayıda avantajı içerisinde barındıran bir sistemdir. Ücretsiz kargo, Prime Video, Prime Gaming ve sisteme özel ek fırsatlar için https://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Amazon Prime nedir? Genellikle Prime video ile bilinen Amazon Prime, abonelik sistemi ile kullanıcılarına avantaj sağlayan bir sistemdir. Twitch yayıncılarına abone olurken ayda bir tane bedava abonelik hakkınız bulunur. Amazon’dan sipariş yaparken belirli iller için hızlı ve ücretsiz kargo imkanını da Amazon Prime’da bulabilirsiniz.

Bu kadar ek özelliğin ilk ay tamamen ücretsiz, sonrasında ki aylarda ise 7.99 TL gibi bir rakama verilmesi, oldukça hoş bir detay.

Twitch ile Amazon Prime Hesaplarını Bağlama

Eğer, Twtich hesabınız ile Amazon Prime hesabınızı bağlamak istiyorsanız, buraya tıklayın. Ardından “Twitch hesabı bağla” yazan kısma basıp, Twitch Amazon prime bağlama işlemini tamamlayabilirsiniz.

Bağlama işlemi tamamlandıktan sonra, izlediğiniz Twitch partnerlerinin altında, Prime ile Ücretsiz Abone OL veya buna benzer bir yazı göreceksiniz. Buraya tıklayarak (her ay yalnızca 1 kez ücretsiz abonelik mevcuttur) ücretsiz biçimde abone olabilirsiniz.

Amazon Prime’ın ilk ay tamamen ücretsiz olduğunu düşünürseniz, 0 TL ödeyerek abonelik avantajlarından yararlanmanız mümkün.

Twitch Haricinde Amazon Prime’ın Sundukları

Twitch aboneliği konusunda kullanıcılarının gönlünü kazanan Amazon Prime’ın daha pek çok özelliği bulunmaktadır. Twitch Prime abone olma dışında Amazon Prime’da bulabilecekleriniz, 7.99 TL gibi bir rakama nasıl olur, dedirtecek cinsten.

Prime Video

Prime Video, içerisinde bulunan içerikler ve çalışma sistemi ile “Netflix” benzeri bir sistemdir. İçerisinde oldukça kaliteli yapımlar bulunmaktadır. Bu yapımlara örnek vermek gerekirse; yetişkinlere özel süper kahraman dizisi olan “The Boys” bunlara en güzel örneklerden biri olacaktır.

Amazon prime nedir? Sorusuna, Prime Video’yu dahil etmeden ilerlemek imkansızdır. Çünkü, Prime Video global anlamda çok büyük kullanıcı sayısına sahip olan bir içerik platformudur.

Prime Gaming

Prime Gaming’in Twitch’e sundukları zaten yazımızın ana konusuydu… Diğer özellikleri ile Prime Gaming:

  • Her ay bilgisayarda oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlar, Prime Gaming’de yayımlanır.
  • 1 ay boyunca, oldukça yüksek ücretlere satılan oyunları, ücretsiz biçimde oynayabilirsiniz.
  • Yalnızca 7.99 TL ödeyerek Battlefield V gibi oyunları bile, 1 ay ücretsiz oynayabilirsiniz.

Oyun oynamayı seven biriyseniz, 1 ay içerisinde hemen her hikayeli oyunu rahatça bitirebileceğinizi söylemekte de fayda var.

Kargo ve Diğer Avantajlar

Amazon Prime sayesinde, Türkiye’nin belirli illerinde kargo ertesi gün kapınızda. Ayrıca (belirli şehirlerde) kargo ücreti ödemek zorunda da kalmıyorsunuz. Tüm bunlara bakılınca Amazon Prime’ın ne kadar avantajlı bir abonelik sistemi olduğu doğrudan ortaya çıkıyor.

Daha fazla bilgilendirici içerik almak isterseniz, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...