Twitch Prime 7 Günlük Deneme

Twitch Prime 7 Günlük Deneme

Twitch Prime 2011 yılının haziran ayında Emmet Shear ve Justin Kaan tarafından sosyal medya severlere sunulmuştur. Ancak 2014 yılında Amazon şirketleri tarafından satın alınmış ve geliştirilmiştir. Twitch Prime 7 günlük deneme ile üyelik sağlanan sosyal bir platformdur. Twitch genel içeriği video oyun ve elektronik spor içerikleridir. Twitch Prime yayın akışı sağlayabilmektedir. Bununla birlikte üyeler canlı yayın açarak takipçi toplayabilmektedir. Elbette ki platform maddi olarak kar getirebilmektedir. Twitch 7 günlük Prime süresi sonunda üyelik oluşturularak kullanılabilmektedir. İçerikte kullanıcılara hediye gönderebilme ayrıcalığı bulunmaktadır. Para kazandırmaya yönelik olan bu sosyal ağ giderek güçlenmektedir.

Deneme Süresi ve Twitch Prime

Severek kullanılan Twitch Prime kazanç sağlayabilme olanağı olduğundan birçok kullanıcı tarafından tercih edilebilmektedir. Özellikle elektronik spor ve video içeriklerinin tanıtılmasında önemli bir gelişme kaydetmektedir. Twitch Prime bir haftalık bir deneme süresi vermektedir. Süre sonunda kullanıcı ya platformu kabul edecek ya da kullanım sağlamayacaktır. Twitch prime 7 günlük deneme sosyal ağı tanıyabilmek için gayet makul bir süredir.

  • Adı diğer sosyal ağlara nazaran daha az duyulsa da Twitch Prime çoğunluk tarafından kullanılan bir sosyal platformdur.
  • Twitch prime 7 günlük deneme hakkı bulunmaktadır.
  • Her sosyal ağda olduğu gibi Twitch Prime üzerinden de ciddi paralar kazanmak mümkündür.
  • Müşteri adı altında kullanıcılara hediye gönderisi yaparak abone sayısını güçlendirebilirsiniz.
  • Twitch Prime sosyal medyasını kullanabilmek için abone ol butonuna tıklamanız yeterlidir.
  • Ücretli bir abonelik sağlamaktadır. Prime abonelikleri dolar üzerinden yapılabilmektedir.

Twitch Prime Canlı Oyun Yayını

Twitch prime 7 günlük deneme süresi sonunda platforma üye olup olmayacağınıza karar verebilirsiniz. Üye olmak veya deneme süresini değerlendirmek için Twitch Amazon sitesine giriş yapmanız gerekir. Elbette ki Amazon üyeliği de aranmaktadır. Üye olan kullanıcılar tüm Twitch haklarından yararlanabilmektedir. Kanal açma, sohbet etme gibi özel avantajlar tamamen ücretsizdir. Twitch Prime kalıcı üyelikle video içerikleri bir ay süre ile depolanabilmektedir. Üye olabilmek için sanal para ve kredi kartı kullanımı serbesttir. Twitch prime üyelik iptali hakkı bulunduran modern uygulamalar arasındadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...