Turkmmo`da En Çok Oynanan Metin2 Pvp Serverler Hangileri ?

Metin2 pvp olarak bilinen oyunlar, Türkiye’de dijital oyun tarihine damgasını vurmuş oyunlardır. Metin2 pvp sunucuları İlk piyasaya sürüldüğü günden bu yana ona yakın sürümü ile tutkunlarının karşısına çıkarak savaşçı ruhu ile hayranlarının hayranlığının dozajını sürekli olarak arttırmayı bilmiş bir oyundur.

Oyun Tutkunlarının Hayallerindeki Savaş Oyunları

Eşsiz savaş sahneleri ile oyuncular emek yoğunluklu ve farklı düzeylerdeki oyunları profesyonelce oynama olanağına ulaştılar. Metin2 hayranları bireysel oyun maceraları ile savaşçı ruhlarını geliştirirken, savaşçı aura sistemleri sayesinde gerçek bir savaş meydanında savaşıyor gibi oyunlarını kurgulamayı başardılar.

Farklı levellerde ona yakın sürüm ile metin2 pvp serverler, savaş meydanlarının, zindanların ve diğer kurgusal savaş sahnelerinin tartışmasız en iyisi sürümlere sahip bir oyundur. Turkmmo sitesi oyun haberleri ve espor gelişmelerine ek olarak Türkiye`nin en çok üyeye sahip oyun forum sitesidir.

Metin2 Pvp Serverler Nelerdir?

Türkiye’de metin2 hayranları tarafından oynanabilecek en iyi metin2 pvp serverler şuan için 5 tanedir. Elym2, Markmt2, Rohan2, Turkmmomt2, Kafalarmt2 bu 5 oyunun genel ismidir. Her biri farklı özellikleri barındıran bu oyunlar metin2 pvp serverlar olarak öne çıkan ve son zamanlarda tanıtımı yapılmış oyunlardır. Turkmmo Forum`da metin2 pvp serverler kategorisinde pek çok pvp sunucusuna ait tanıtımlar yapılmaktadır.

Türkiye’de İlk Sırada Hangi Metin2 Pvp Server Bulunuyor?

Metin2 server tanıtımları yapılırken en çok bahsedilen oyunlardan olan rohan2, 1-120 Tr Tip Emek yoğunluklu oyundur. 1-120 arasında levele sahip bu oyun, metin2 tutkunlarının yıllardır aradığı tarzda bir savaş oyunudur. Birbirinden farklı ve eşsiz özellikleriyle kendi grubunda bulunan onlarca oyundan sıyrılarak en iyi oyunlar arasında yerlerini almaktadır.

Metin2 Pvp Sunucularında Ne Tür Özellikler Bulunuyor?

Metin2 pvp oyunlarının belli başlı bazı özellikleri bulunuyor. Oyunda toplam 5 karakter bulunuyor. Bu karakterleri kendiniz seçebiliyor ve bu karakterleri canlandıracak ekibi siz kurabiliyorsunuz. Efsun botu, zindan sistemleri, karakter pin kodu, çevrimdışı Pazar, ticaret aynası, ruh sistemi, kart oyunları gibi özellikler rohan2 metin2 pvp serverlar ile elde edebileceğiniz özelliklerdir.

Bu özelliklerin her biri oyunculara farklı duygular yaşatarak gerçek bir savaş organizatörü olmalarını sağlıyor. Oyuna başlarken 1. Level de aldığınız mutluluğu, 120. Levele gelinceye kadar aynı düzeyde yaşayacağınızı düşünüyoruz. Her bir level için emek yoğunluklu bir mücadele ile oyunu kurgularken 120. levelde verdiğiniz emeğin karşılığını almak size savaş oyunlarında yaşamadığınız bir duygu yaşatacaktır.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...