Türkiye’nin En İyi Otelleri 2023

Türkiyenin En İyi Otelleri 2023

Türkiyenin En İyi Otelleri 2023 yılında yerli ve yabancı birçok turist tarafından araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Turizmin giderek geliştiği ülkemizde aynı zamanda otellerin ve konseptlerinin de farklılık gösterdiğini görebilmekteyiz. Çanakkale, Bolu, Antalya, Eskişehir, Muğla, Bodrum gibi birçok il ve ilçe üzerinde harika otellerin yer aldığını görmekteyiz. Hizmeti, konsepti ve sağladığı avantajlarla birlikte birçok otelinde müşterileri hayran bıraktığınız söyleyebiliriz. Peki, Türkiye’nin En İyi Otelleri Nelerdir? Gelin, hep birlikte bakalım.

Türkiyenin En İyi Otelleri 2023

Türkiyenin En İyi Otelleri 2023 yılında bu listeyi sizler için derledik. Turizmin geliştiği ülkelerde konaklama sektörü de bundan payını alıyor. Türkiye’nin en iyi otelleri hakkında kısaca bilgi vereceğiz.

Assos Barbarossa Hotel

Çanakkale’nin Assos ilçesinde bulunan otel, Assos Antik Kenti’ne ve Athena Tapınağı’na yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta. 5 yıldızlı otel, tarihi yerlere yakınlığıyla turistlerin ilgisini çekiyor. Otelde özel plaj alanı, açık havuz, su kaydırağı, çocuk havuzu bulunuyor. Havuzda yüzdükten sonra misafirlerine dinlenmeleri için havuz barı hizmeti sunuyor. Otel, diğer Assos otelleri arasından sıyrılarak farkını gösteriyor.

Bolu Koru Hotel

Bolu en iyi oteller arasında lüksüyle öne çıkan otel misafirlerine spa, spor salonu, otopark, kapalı ve açık yüzme havuzu hizmeti sunuyor. Yemyeşil doğanın içindeki otel, lüks villalarıyla doğanın sessizliği ile modernliği birleştiriyor. Odaların içinde makyaj aynası, kasa, çocuk karyolası gibi özellikler bulunuyor.

Regnum Carya Hotel

Antalya 5 yıldızlı oteller denildiğinde akla gelen ilk şehirlerden. Regnum Carya Hotel de golf sahasına 11 dakika, aqua parka 10 km uzaklıkta olmasıyla yerli ve yabancı turistler için cazip bir seçenek haline geliyor. Mobilyalı balkonlara ve modern tasarımlı odalara sahip olan otelde çoğu oda deniz manzaralı. Süit odalarda jakuzi, oturma odası ve özel hizmetli imkanı mevcut. 6 restoran, 6 bar ve 1 gece kulübüyle hizmet veren otel ayrıca spor salonu, lüks spa, havuz, tenis kortu ve özel plaja sahip.

Tasigo Eskişehir

Bademlik ilçesinin sessiz ve dinlendiren atmosferi içindeki Tasigo Otel; modern, aydınlık ve ferah mimarisiyle elit kesime hitap ediyor. Otel bünyesinde spa merkezi, balo/toplantı/konferans salonları ve lüks restoranlar barındırıyor. Odunpazarı’na yürüme mesafesinde olan, birçok ödüle sahip olmasıyla başarısını bir kez daha kanıtlıyor.

KoruMar Hotel de Luxe

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan bu lüks otel, denize sıfır olmasıyla rakiplerinden bir sıfır öne geçiyor. Kum ve çakıl karışık kumsalı otele görsel bir hava katıyor. Sauna, jakuzi, hamam, fitness merkezi, tenis sahası, kapalı havuzu ve güzellik merkeziyle rahatına ve lüksüne düşkün kişilere hitap ediyor. Bu otelin kendi AVM’si bile var! Türkiye’nin en iyi otelleri listemizde bizim en çok beğendiğimiz otel KoruMar Hotel de Luxe oldu.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...