Türkiye'nin En İyi Blog Siteleri

Türkiye’nin En İyi Blog Siteleri

Türkiye’nin En İyi Blog Siteleri blog açma fikri olanlar ya da internet ortamında araştırma yapanlar tarafından sıkça araştırılmaktadır.

Geçmiş yıllardan günümüze kadar ulaşan blog siteleri adete ilk sayfaları esir alarak hayatına devam etmektedir. Çeşitli amaçlarla kurulan bu blog sitelerinin ziyaretçi sayısınında oldukça fazla olduğunu dile getirebiliriz. Sizlerde Türkiye’nin en iyi blog sitesinin hangileri olduğu hakkında araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Türkiye`nin En İyi Blog Siteleri ile ilgili olarak bilgi sunmaya çalışacağız.

Türkiye’nin En İyi Blog Siteleri

Blog yazma fikri Türkiye’de fazlasıyla popüler hale gelmiştir. Gün geçtikçe blog yazma düşüncesi  hayatımızda yer edinmiştir. Bu sayede popüler hale gelmiştir.

Dünyadaki en eski ve en önemli becerilerden biri, bir okuyucuyla yazılı metisnler aracılığıyla bağlantı kurabilme becerisidir. Türkiye’de en çok okunan ve beğenilen blogları oldukça popüler olmuştur. Seyahat, yemek, kişisel ve makyaj blogları dahil olmak üzere çok çeşitli konuları kapsayan ve  bir alanda uzmanlaşmış en iyi blog siteleri şöyledir;

1- Shiftdelete

Türkiye’de görüntüleyebileceğiniz, okuyabileceğiniz ve abone olabileceğiniz en iyi teknoloji bloglarından biri budur. Alanında masaüstü uygulamalardan internet teknolojilerine, mobil uygulamalardan fiziksel cihazlara kadar geniş bir teknoloji yelpazesi bulunmaktadır. Shiftdelete blog yazarlığı hakkında işinizi kolaylaştıracak faydalı bilgiler okuyabilirsiniz

2- Patiliyo

En iyi bloglar listesinin ilk sıralarında yer alan ve son zamanlarda oldukça ivme kazanan bir en blog sitesi olan Patiliyo, bu kalitesini koruduğu sürece her zaman en iyi blog siteleri arasında yerini alacaktır. Odaklandığı konular arasında sosyal medya pazarlaması ve SEO odaklı, yüksek potansiyelli organik trafik bulunmaktadır.

3 – Blogacmak

Kodlama veya teknik çalışma bilgisi olmayanlar; blog yazmak isteyip de bu işlerle bilgisi olmayanlar için en iyi blog sitesi olmaktadır. Bu blog sitesi size zaman kazandırarak blog tavsiyelerinin yanı sıra özgün içerikler de sunuyor. Çok basit ve kullanışlı bir blog sitesidir.

4- Fizikist

Türkiye’deki bir başka değerli kaynak da en iyi ve en popüler blog sitesi Fizikist’dir. Amacı, bilimi eğlenceli hale getirmek, herkesin anlayabileceği bir dille anlatmak ve daha çok insanı bilim konusunda eğitmek olan kuruluş, bu amaç doğrultusunda çok çeşitli ve kaliteli çalışmalara imza atmıştır.

5- Egonomik

Yazılım, grafik tasarım ve diğer teknik konularda blog yayınlayan profesyonel bir sitedir. Çok çeşitli genel teknoloji konularını kapsarken hayatınızı basitleştirmenin sayısız yoluyla ilgili yazılar bulabilirsiniz. Zaman zaman sosyal sorumluluk kapsamında okunmaya uygun yazılar da yayınlamaktadır. Teknoloji üzerine blog sitesi aramak istiyorsanız Egonomik tam size göredir.

6- Yoldaolmak

Türkiye’nin en popüler blog sitesi Yoldaolmak’dır. 2009 yılında 14 yıllık profesyonel iş hayatını geride bırakarak seyahat etmeye başlamış ve çok uzun süredir bu sektörün içinde olan çok değerli bir blog sitesidir. Bu seyahat deneyimlerini okuyucuya en ince ayrıntısına kadar aktarmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...