Trendyol Cüzdandan Alışveriş Nasıl Yapılır?

Trendyol, çağımızda çokça tercih edilen bir online alışveriş uygulamasıdır. Son dönemde oluşturulan cüzdan seçeneği ise bazı avantajlar, hediye çekleri ve harcadıkça kazandıran bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, bu Trendyol cüzdan nedir, nasıl kullanılır ve ne gibi avantajları var?

1. Trendyol Cüzdan Nedir?

Kredi kartı veya banka kartınızdan belirlediğiniz bir tutarda para yükleyerek alışveriş yapmanızı kolaylaştıran bir ödeme yöntemidir. Bu yöntemle kullanıcıların hem hızlı hem de daha kolay sipariş oluşturmaları için geliştirilmiştir. Bu sistem sayesinde siparişler sepete eklendikten sonra tekrar tekrar kart bilgilerini girmek zorunluluğu ortadan kalkmış bulunmaktadır. Kart bilgilerine hemen ulaşılamayacağı durumlarda kolaylık sağlamaktadır. Cüzdanınıza yüklediğiniz tutar kadar bakiyeniz bulunmaktadır. Eğer bakiyenizden fazla bir miktar gerekirse işlem sırasında kalan tutar kartınızdan otomatik olarak çekilmektedir.

2.Trendyol Cüzdan Nasıl Kullanılır?

Trendyol uygulamasından hesabım bölümüne girip Trendyol cüzdanım sayfasına tıkladıktan sonra cep telefonu numaranızı yazmanız gerekir. Telefon numaranızı  yazdıktan sonra tek kullanımlık onay kodu gelecektir. Bu onay kodunu ilgili alana girmek yeterli olacaktır. Onay kodunun ardından ekranda onayla butonu çıkacaktır. Bu butona tıklayarak aktivasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Cüzdan ile sipariş oluşturabilmek için kartınızdan yüklediğiniz TL bakiyesi veya Trendyol Para bakiyesine sahip olmanız gerekmektedir. Sipariş iadesi olacağı takdirde Trendyol para kullanarak harcadığınız kısım cüzdanım hesabınıza, yükleme yaparak kullandığınızı TL tutarı kart veya kartlarınıza iade edilecektir.

Cüzdanınızda harcama yaptıkça Trendyol para birikmeye başlayacaktır. Verilen siparişin tutarına göre miktarı da değişiklik göstermektedir.

3.Trendyol Cüzdana Ne Kadar Bakiye Yüklenir?

Kimlik doğrulama işlemi yapılmadıysa en fazla 1250 TL bakiye bulundurabilirsiniz. Kimlik doğrulama işlemi gerçekleştiyse cüzdan bakiyenizde 10.000 TL bulunabilir. Belli bir alt ve üst limiti bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak cüzdana bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

4.Avantajları Nelerdir?

-Hem hızlı hem de güvenilir bir alışveriş keyfi sunar.
-Cüzdan kullanarak yapılan alışverişlerde hediye bakiye kazanma şansı vardır.
-Defalarca kart bilgilerini girmeye gerek yoktur.
-Tek bir tuşla ödeme kolaylığı sağlar.

Günümüzde online alışveriş oldukça yaygındır. Özellikle belli bir mesai saatine göre çalışan kişiler için oldukça önemlidir. Hem zamandan tasarruf hem de ödeme kolaylığı sağlayarak çoğu kişi için oldukça popülerdir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...