TikTok Videoları iPhone’a İndirme Yöntemi

Kısa video üretme portalı olarak son dönemlerde ön plana çıkan en iyi sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, son yıllarda popüler ve eğlenceli içerik üreticileriyle beraber kısa, dik açılı videolarıyla ön plandadır. Günümüzde Instagram’dan daha popüler olma noktasına gelen bu uygulama, 15 saniyelik kısa videolar ile beraber hem eğlenceli hem de senkronizasyon videoları üreterek bu uygulamada tanınır olan birçok fenomen yaratmayı da başarmış durumdadır. Eski ismi Musical.ly olan bu uygulama, uluslararası tanınırlığı ise TikTok ile birlikte yakaladı.

Eğlenceli videolar üretme ve eğlenceli videolarla saatlerce vakit geçirme konusunda yararlanacağınız portal olan TikTok içerisinde sevdiğiniz birçok TikTok videolarından keyif alabilir ve eğlenebilirsiniz. Bunlarla beraber çoğu zaman çevrimdışı olarak da videoları indirmek isteyebilirsiniz. TikTok video indirme programı var mı yok mu çok merak edilirken günümüzde bunun için doğru Tiktok video indirme yöntemi bilindikten sonra, basit bir şekilde siz de bu uygulamadan yararlanabilir olacaksınız.

Tiktok videoları indirerek daha sonrasında ister Whatsapp ile isterseniz de Instagram ile beraber bu videoları anında gönderebilir ve TikTok videoları indirme işlemi ile videoları hızlıca yayabilirsiniz. Çeşitli yöntemleri kullanarak ücretsiz ve hızlı bir şekilde videoları iPhone telefonlarınıza basitçe indirebilirsiniz.

TikTok Videoları Nasıl İndirilir?

Bu uygulamaya giriş yaptıktan sonra kendi özelliğinde olan indirme butonu bulunur. Böylelikle her zaman videolar ulaşılabilir olup indirilmeye müsaittir. Bunun için 2 aşamalı şekilde videoları indirebilir olacaksınız:

  1. Tiktok uygulamasını açıp indireceğiniz video hangisi ise direkt bulun.
  2. Paylaş düğmesine tıklayıp, Videoyu Kaydet düğmesi ile videoyu indirebilirsiniz.

Seçtiğiniz video, arka planda indirilebilir şekilde galeriye kaydedilecektir. Eğer iPhone telefona indirdiyseniz, Fotoğraflar veya videolar menüsünden direkt olarak videoyu bulmak mümkündür. Fotoğraflar- Tüm Fotoğraflar menüsünden direkt görüntüleyebilirsiniz

Instagram İle TikTok Videoları Nasıl İndirilir?

İkinci yöntem olarak da video kaydet butonu dışında bir yöntemdir. Instagram ile videoları yine indirebilir olacaksınız. TikTok uygulamasına giriş yapın ve hangi video indirilecekse bulun. Bu sefer paylaş düğmesine tıklayıp, Instagram’ın Hikayeler düğmesine tıklayınız. Burada video, Instagram hikayeniz üzerinde paylaşıma hazır olacak şekilde ekranınızda belirecektir. Bu sayede Instagram açıldığında hikayeler kısmında olan videonuzu direkt kaydet diyerek galeriye kaydedebilir olacaksınız. Galeride kaydedilen videoyu direkt Film Rulosu içerisinde bulmak mümkündür.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...