Tiktok Berkejuan Telefon Numarası

Tiktok Berkejuan Telefon Numarası

Tiktok milyonlarca kişinin severek takip ettiği bir sosyal platformdur. Tiktok sosyal ağını özel kılan ise video içerikleridir. Tiktok fenomenleri içerik videoları ile adeta sosyal medyayı sallamaktadır. Tiktok platformlarında beğenilen fenomenlerden biride Berkejuan hesabı ile bilinen Berke Sezer Yardım adından sıklıkla söz ettirmektedir. Son zamanlarda Tiktok berkejuan telefon numarası gündeme gelmektedir. 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni gerek Instagram gerekse Youtube üzerinden geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Genç yaşına rağmen başarılı içerikleri ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen fenomen içeriklerini ile dikkat çekmektedir. Birçok hayran genç fenomenin telefon numarasını bulmak için çabalamaktadır.

Berkejuan Kimdir?

Tiktok fenomeni olan Berke Sezer Yardım sosyal ağlar üzerinden çeşitli paylaşımlar sağlamaktadır. Fenomen berkejuan paylaştığı video içerikleri ile beğeni kazanmaktadır.

  • Sosyal medya fenomeninin gerçek adı Berke Sezer Yardım’dır.
  • 17 Haziran 2003 yılında hayata gözlerini açmıştır.
  • Berke Sezer Yardım’ın memleketi Trabzon’dur.
  • Ünlü fenomen İstanbul’ da yaşamaktadır.
  • Fenomenin burcu İkizler
  • Boyu 1.70 kilosu ise 60 olarak bilinmektedir.
  • Beren adında bir kız kardeşi bulunmaktadır.
  • Tiktok berkejuan telefon numarası hakkında pek çok söylenti vardır.

Şu an takipçi sayısı 4.1M olan Berke Sezer Yardım gün geçtikçe dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya gündeminden düşmeyen Tiktok berkejuan telefon numarası takipçiler için adeta bir merak konusu haline gelmiştir. Son zamanlarda ünlü fenomenin telefonunu bizzat kendi paylaşmıştır. Ancak sonra iddiaları yalanlamıştır. Elbette ki internet ortamındaki bahsi geçen telefon numaralarının doğruluğu yanıltıcı olabilmektedir.

Berke Sezer Yardım’ın Telefonu Nedir?

Tiktok berkejuan telefon numarası adeta gündeme bomba gibi düştü. Fenomenin paylaşımı üzerine takipçileri adeta telefon numarasına hücum etti. Berke Sezer tarafından paylaşılan numara 0538 024 16 75 olup, Twitter sosyal medyasından paylaşılmıştır. Bu paylaşım üzerin berkejuan daha da gündem haline gelmiştir. Ancak numaranın milyonlarca kişi tarafından rahatsız edilmesi sonucunda Berke Sezer adlı fenomen numaranın bir öğretmene ait olduğu iddiasını ortaya atmıştır. Fenomen birçok sosyal hesaptan takip edilmektedir.

Twitter adresi: berkejuan2

Instagram adresi: berkejuan

Tiktok adresi: berkejuan

Youtube adresi: Berke Juan şeklindedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...