Temmuz Ayı Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu

Her ay kendini yenileyen bir platform olmakla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xbox Game Pass, Temmuz ayı oyunları ile karşımıza çıkıyor. Temmuz Ayı Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu 

Bu ay oyun listemize ekleyebileceğimiz Mount & Blade: Warband ve Yakuza Kiwami 2 gibi harika oyunlar bulunmakta. Bu oyunlardan istediğinizi indirerek keyifli bir şekilde ömür boyu oynayabilirsiniz. Microsoft, Temmuz ayının yeni Xbox Game Pass oyunları için duyuru yaptı. Eğer sizin aboneliğiniz varsa birbirinden kaliteli oyunları ekstra ücret ödemeden erişebilirsiniz.

Temmuz Ayı Xbox Game Pass Oyunları

Xbox Wire vasıtasıyla yapılan açıklamaya bakıldığında Temmuz ayında Xbox Game Pass platformu üzerinde Carrion, Forager, Golf With Your Friends, Grounded, Mount & Blade: Warband, Nowhere Prophet, The Touryst ve Yakuza Kiwami 2 gibi yeni oyunları görüyoruz. Dilerseniz bu oyunların detaylarına gelin beraber bakalım.

Forager (16 Temmuz 2020)

Stardew Valley, Terraria ve Zelda gibi araştırma, tarım ve üretim oyunlarından esinlenerek geliştirilmiş olan açık dünya oyununa küçük bir noktadan başlayacaksınız. İlk başladığınız anda becerilerinizi ve ekipmanlarınızı geliştirmek için çaba göstereceksiniz.

Mount & Blade: Warband (16 Temmuz 2020)

Yapılan savaşlardan ötürü parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden bir ordu kurabilecek ve daha sonra da zorlu mücadele içerisine girebileceksiniz.

Carrion (23 Temmuz 2020)

Bu kez kökeni bilinmeyen bir yaratığın rolünü canlandıracaksınız. Tesis boyunca korku ve paniğin dalga dalga yayılmasına sebep olmak için sizi mahkum edenlerin izini sürebilecek ve bertaraf edebileceksiniz. Tesisi yerle bir ederken bir yandan da daha etkişi yetenekler elde edebileceksiniz.

Grounded (28 Temmuz 2020)

Oyun içerisinde bulunan karakterlerin karınca boyutuna kadar küçüldüğünü düşünerek farklı bir dünyaya geçmenizi sağlayacak olan Grounded, hem çevresel hem de hikaye anlatımıyla ilerleme sağlayan bir oyun. Bir yandan hayatta kalmak adına devasa düşmanlarla savaşırken, bir yandan da işe yarar şeyleri toplayarak gündelik hayatınıza devam edeceksiniz.

Nowhere Prophet (30 Temmuz 2020)

Sharkbomb Studios vasıtasıyla geliştirilen Nowhere Prophet oyununda dışlanmışlar ve sığınmacılardan oluşan bir grubun umudu siz olacaksınız. Sıra tabanlı kart dövüşü türünde olan oyunda, grubunuzu çorak arazi boyunca ilerletmeye çalışacaksınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...