Telegramda Anket Nasıl Yapılır?

Telegramda Anket Nasıl Yapılır?

Telegramda Anket Nasıl Yapılır? İnternet ağının hızla gelişmesiyle pek çok farklı uygulamalar geliştirilmiştir. Özellikle iletişim alanında anlık mesajlaşma ağlarına olan talep günden artmaktadır. Bu uygulamaların en çok bilineni ise, Telegram’dır. Günümüzde telegrama gelen anket yapma özelliği sayesinde, birçok grup üyelerinden farklı konular hakkında fikir alabilirsiniz.

Kullanım işlevi bakımından telegramda anket yapma özelliği, pek çok kanal sahibi tarafından tercih edilmektedir. İletişim ihtiyaçlarına olan talebin artmasıyla Pavel Durov adlı yazılımcı tarafından güvenirliliği test edilmiş olan Telegram uygulaması oluşturuldu. Telegram uygulaması sadece anlık mesajlaşma uygulaması değil, pek çok insanın toplanarak fikirlerini paylaştığı bir ortam haline gelmiştir. Telegram’daki özelliklerin günden güne gelişmesiyle telegramda anket yapma özelliği ekip liderlerinin kanalı takip etmede önemli bir yer haline gelmiştir. Bu içeriğimizde sizlerin de merak ettiği telegramda anket nasıl yapılır? Sorusu hakkında yanıtlar vereceğiz.

Telegramda Anket Yapma Adımları

  • Telegram anket yapma adımları aşağıda sizler için paylaşılmıştır.

  • Telegramın anket yapma özelliğini kullanabilmeniz için telegram uygulamasının güncel versiyonunu indirmiş olmanız gerekir.

  • Anket özelliğini kullanabilmeniz için bir gruba üye olmanız gerekir.

  • Telegram uygulamasına girdikten sonra sağ alt tarafta bulunan “ataç” simgesine tıklayınız

  • Karşınıza çıkan “poll” seçeneğine basınız.

  • Soru sormak için “question” yazan kısma sorunuzu yazın.

  • Anketin cevap şıklarını belirlemeniz için “option” kısmına şıkları yazın.

Telegramda tüm bu adımları geçtikten sonra başarılı bir şekilde telegramda anket yapma işlemi tamamlanmış olacaktır. Anket yapma işlemini tamamladıktan sonra, telegram kanalınızdaki grup üyelerine istediğiniz herhangi bir konudaki soruya sorarak saha araştırması yapmış olacaksınız.

Sizlerde çağımızın yenilikleri hakkında farklı alanlarda bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Telegram Anket Oluşturma Botu

Telegram kanallarında anket yapmak için, birçok farklı bot uygulamaları geliştirilmiştir. Bu uygulama botları arasında en bilineni Quiz Bot’tur. Bu bot sayesinde sorularla beraber yanıtları da siz belirleyebilirsiniz. Ayrıca hazırlamış olduğunuz ankete çeşitli görsel resimler ekleyerek sorularınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Quiz Bot İle Yapılabilecekler Özellikler

  • Hazırladığınız sorular için zaman sınırı koyabilirsiniz.

  • Anketteki testler için ekip tablosu yapabilirsiniz.

Telegramda Anket Nasıl Yapılır? Makalemizin sonuna geldik, Daha fazla Nasıl yapılır? Makaleleri okumak ve bilgi sahibi olmak isterseniz buraya bırakıyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...