Telefonlar İçin Faydalı 5 Uygulama

Akıllı telefon veya tabletlerimizde bulunmasıyla kullanım keyfimizi arttıracak gerekli uygulamalar arasından kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören 5 tanesini sizler için inceledik ve seçtik.

  1. Akıllı Telefonunuzda Güvenliğinizi Arttırın: 1Password

Akıllı telefonlarda kendimize ait verileri güvence altına almak veya alışverişlerimizi güvenli bir şekilde yapmak için doğru şifre seçimi yapmamız artık çok daha önemli. AgileBits şirketi tarafından üretilen 1Password uygulaması kullanıcılarına yüksek koruma özelliğine sahip güvenlik şifreleri üretme imkanı sunuyor. Uygulama sayesinde şifreleriniz belirleyebilir ve akıllı seçenekler sayesinde şifrelerinizi yönetebilirsiniz.

  1. Telefonunuzda Daha Fazla Yer Kazanın: Google Files

Google şirketi tarafından üretilmiş Google Files uygulaması telefonlarınızdaki işe yaramayan dosyaları buluyor ve temizliyor. Google Filestelefon temizleme uygulaması olmanın dışında pek çok yararlı özelliği içinde barındırıyor. Dilerseniz size yakın cihazlarla internetinizi harcamadan paylaşım yapabilirsiniz. Bunun yanında telefonunuzda bir türlü arayıp bulamadığınız dosyalara “dosya yöneticisi” özelliği sayesinde anında ulaşabilirsiniz.

  1. Göz Alıcı Fotoğraflar Çekip Düzenlemek İçin: VSCO Cam

VSCO Cam, 2011 yılından bu yana milyonlarca kullanıcının yakından tanıdığı bir uygulama. Kullanıcılarına onlarca fotoğraf filtresi, çerçevesi ve düzeltme seçenekleri sunan VSCO sosyal medyada görsel açıdan dikkat çekici fotoğraf paylaşmak için en ideal çözümlerden biri. Dilerseniz yıllık ücretli abone olarak VSCO fotoğraf düzenleme uygulaması tarafından sunulan farklı özelliklere erişebilirsiniz.

  1. Görüşmelerinizi ve Mesajlaşmalarınızı Gizlemeyin: Signal

Yüksek kalitede videolu görüşmelerinizin veya mesajlaşmalarınızın gizli kalmasını istiyorsanız Signal uygulaması tam da size göre. Son yıllarda gündeme gelen kullanıcı verilerinin gizliliği konularında endişeleriniz varsa Signal üzerinden karşınızdaki kişiyle şifrelenmiş bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

  1. Tek Uygulama Onlarca Araç: All Tools

All Tools uygulamasını telefonunuzda yer alacak olan küçük bir ofis gibi düşünebilirsiniz. Uygulama içerisinde dilediğiniz belgeleri farklı formatlara dönüştürme, fotoğraf tarama, ölçü birimlerini dönüştürme, el feneri açıp kapama, telefon sinyalinizin gücünü kontrol etme ve kalp ritminizi hesaplama gibi birçok aracı bir arada bulabilirsiniz. Tek uygulamayla pek çok yararlı uygulamalar kullanmanızı sağlayan All Tools telefonunuzda fazla yer kaplamıyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...