Telefon Şifresi Nasıl Kırılır

Telefon Şifresi Nasıl Kırılır?

Telefon Şifresi Nasıl Kırılır? – Telefon şifreleri, kişilerin özel hayatını ve bilgilerini koruyabilmesi adına oldukça önemli olsa da özellikle bu şifrelerin unutulması oldukça önemli bir sorun olabilmektedir. Kişiler, koymuş olduğu şifreyi bulamadığı için telefonuna girememekte ve çok fazla yanlış şifre denendiğinde telefon kendisini kilitleyebilmektedir. Bu nedenle, kişiler böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarında telefon şifresi nasıl kırılır? Sorusuna bir cevap arayarak bu durumdan kurtulmaya çalışmaktadırlar.

Günümüzde telefon şifrelerini kırabilmenin pek çok farklı yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler, telefon markasına ve şifre türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Sizin telefon markanıza ve şifrenize göre en uygun yöntemi bularak telefon şifrenizi kırabilir ve ardından yeni bir şifre oluşturarak bu problemden kurtulabilirsiniz. Telefon şifresi kırmak için en etkili yöntemler ise şunlardır;

  • Markaların Cihazımı Bul hizmetlerini kullanarak telefon şifresi kırma
  • ADB yöntemi ile şifre kırma
  • Telefon Şifremi Unuttum düğmesine basarak telefon şifresi kırma
  • Çeşitli 3. Taraf yazılımlar, uygulama veya programlar ile telefon şifresi kırma
  • Google Cihazımı Bul hizmeti ile telefon şifresi kırma
  • Telefonu fabrika ayarlarına döndürerek şifresini kırma

Başkasının Telefon Şifresi Nasıl Kırılır?

Başkasının telefon şifresi nasıl kırılır? Sorusu, kişilerin merak edebildiği konulardan biridir. Öncelikle bu eylemin yetkili devlet birimleri haricinde yapılması yasa dışı ve yasaktır. Bu nedenle oldukça tehlikeli bir işlemdir. Başkasının telefon şifresini kırabilmek için çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

Öncelikle çeşitli casus böcek yazılımları ile birlikte telefon şifreleri kolayca kırılabilmektedir. Bunun haricinde çeşitli kodlama programları ile şifreler sistem tarafından tüm kombinasyonlar ile denenmekte ve bu sayede kişilerin telefon şifresi kırılabilmektedir. Çeşitli yazılımlar dışında başkasının telefon şifresini kırmak oldukça zor olduğu için genellikle bu iki yöntem uygulanmaktadır.

Telefon Şifresi Nasıl Kırılır1
Telefon Şifresi Nasıl Kırılır

Samsung Telefon Şifresi Nasıl Kırılır?

Samsung telefon şifresi nasıl kırılır? Diye merak ediyor ve araştırıyorsanız eğer; Özellikle markalara göre çeşitli çözüm yöntemleri bulunan telefon şifresi kırma işlemi için Samsung marka telefonlar için de pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. Samsung marka bir telefona sahip olan ve şifresini unutarak giriş yapamayan kişilerin bu durumdan kurtulabilmesi için en etkili yöntem Samsung’un kullanıcıları için sunduğu bir hizmet olan Samsung Cihazımı Bul hizmeti sayesinde kişiler, unuttukları şifreleri kolayca kırabilmekte ve yeni bir şifre oluşturarak telefonlarını kullanmaya devam edebilmektedirler.

Bu yöntem, Iphone marka telefonlarda da bulunan ve Google tarafından da sunulan Cihazımı Bul sistemleri ile yakın bir kullanıma sahip olarak kişilerin telefonlarını kurtarabilmektedir. Samsung Find My Mobile adıyla da bilinen bu servis ile telefon şifrenizi kırmak için şu adımları izlemeniz ve uygulamanız gerekmektedir;

  • İlk olarak bu yöntemi kullanabilmeniz için Samsung model telefonunuzda Find My Mobile özelliğinin aktif olması gerekmektedir.
  • Bu özelliği aktif etmek için cihazınızdan Ayarlar menüsüne girerek Güvenlik sekmesine tıklayarak Find My Mobile uygulamasını bulun ve ardından Samsung hesabınızı bu uygulamaya bağlayarak aktif hale getirin.
  • Bu işlemi yapmış olduğunuz telefonunuzun şifresini artık kolayca kırabilirsiniz.
  • Bunun için Find My Mobile hizmetinin resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Web site üzerinden, cihazınızdan bağlamış olduğunuz Samsung hesabı ile giriş sağlayın.
  • Ardından sitenin sol kısmında yer alan seçenekler içerisinden Ekran Kilidini Aç seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.
  • Bu sekmeye giriş yaptığınızda sizi ekranda bir kutucuk karşılayacaktır. Bu kutucuğa yeni koymak istediğiniz telefon şifrenizi yazmanız gerekmektedir.
  • Ardından hemen altında yer alan Unlock yani Kilitle düğmesine basarak yeni şifrenizi web sitesi üzerinden kaydedebilirsiniz.
  • Bu sayede telefonunuzun şifresini bu web sitesi üzerinden değiştirmiş olarak telefonu elinize aldığınızda bu işlem ile koymuş olduğunuz şifreyi girdiğinizde telefonunuzun açıldığını göreceksiniz. İşte telefon şifrenizi kırmak ve bu problemden kurtulmak bu kadar kolay.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...