Telefon Numarası ile Sosyal Medya Hesabı Bulma

Telefon Numarası ile Sosyal Medya Hesabı Bulma

Telefon Numarası ile Sosyal Medya Hesabı Bulma Günümüzde birçok insan sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Birden fazla sosyal medya platformu bulunduğundan insanlar birbirini takip etmekte zorlanabilir. Bu nedenden dolayı birçok insan tanıdıkları kişilere hızlı bir şekilde ulaşma yöntemlerini ararlar. Bu yöntemlerden bir tanesi ise telefon numarası ile sosyal medya hesabı bulma yöntemidir. Rehberinizde ekli olan kişilere hızlı bir şekilde ulaşmak için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Twitter, Instagram ve Facebook’ta bu yöntem güzel bir şekilde çalışmaktadır. Hızlı bir şekilde sosyal medyadaki Arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. Tabii ki sadece numarasını paylaşan kişiler ile bu metotları uygulayabilirsiniz. Peki telefon numarası ile sosyal medya hesabı nasıl bulunur, gelin bunu beraber cevaplayalım.

Telefon numarası ile sosyal medya hesabı nasıl bulunur?

  • Öncelikle hangi sosyal medya platformu üzerinde arama yapacağınızı kesinleştirmeniz gerekir. Instagram, Twitter ya da Facebook platformlarını kullanabilirsiniz
  • Facebook ve Instagram için yapmanız gereken çok basittir ancak Twitter için farklı adımlar gerekir.
  • Facebook ve Instagram’da sadece uygulamaya kişilerinize erişme izni vermeniz gerekir.
  • Ardından karşınıza rehberinizde olan kullanıcıları görebilirsiniz. Ancak şunu belirtmekte fayda var sadece numarasını sosyal medya hesabına bağlayan kişileri görebilirsiniz. Siz de numaranızı sosyal medya hesabınıza bağladıktan sonra insanlar sizi görecektir.
  • Twitter uygulamasında ise rehberinize izin verdikten sonra tarayıcı üzerinden Twitter’a girmeniz gerekiyor. Tarayıcı üzerinden Twitter’a girdikten sonra ayarlar kısmına girip kişiler ve erişilebilirlik sekmesine tıklamanız lazım. Burada sizin rehberinizde olan kişileri görebilirsiniz.

Telefon numarası ile sosyal medya hesabı bulma tamamen legal bir yöntemdir. İnsanlar cep telefonu numaralarını sosyal medya hesabına bağlayarak bunu kabul etmiş sayılmaktadır. Ayrıca sizler de tüm bu yöntemleri denerken kendi numaranızın başkaları ile paylaşılacağını unutmamanız gerekir.

Telefon numarası ile sosyal medya hesabı nasıl bulunur yazımızın sonuna geldik. Bu yazılım sayesinde sizler de sosyal medya platformunda ki arkadaşlarınızı çok daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz .Bu tarz yazılarını devamı için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medya fenomenleri ne kadar kazanıyor yazımızı okumak için internet sitemizdeki içeriklere bakabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...