Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Giderilir

Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Giderilir?

Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Giderilir? Akıllı telefonlar geçtiğimiz son 10 yıl içerisinde ekran boyutu olarak devasa bir hale geldiler. Bir telefonun ön yüzünün neredeyse tamamı artık ekran olarak kullanılabiliyor. Bu durum da çok doğal bir şekilde insanların Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Giderilir sorusunu sormalarına neden oluyor. Çünkü en ufak bir düşme durumunda telefon çizikleri ortaya çıkıyor. Telefon Çizikleri Nasıl Düzeltilir konusuyla ilgili alınabilecek çeşitli önlemlerde yok değil.

Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Düzeltilir?

Telefon Ekranındaki Çizikleri Düzeltmek için yapılabilecek bazı şeyler var. Ancak bu tip çözüm önerilerine geçmeden önce bu sorunla baş başa kalmamak için almanız gereken önlemlerden bahsetmek daha doğru bir tercih olacaktır.

  • Kılıf kullanımı ekran çiziklerinden sizi koruyamaz ancak telefonunuzun diğer yüzeylerinde ortaya çıkabilecek hasarları engelleyebilir.
  • Kırılmaz Cam adı verilen ürünü telefonunuza yapıştırarak Telefon Ekranındaki Çizikler sorunuyla karşılaşmaktan kurtulabilirsiniz.
  • Akıllı telefon alırken garanti sistemi iyi şekilde işleyen firmaları tercih etmeyi unutmayın. Bazı firmalar garanti konusunda çekingen olabiliyor, ancak bazıları ise yeni telefon yollayarak sorunlarınızı çözmeyi tercih edebiliyorlar.

Telefon Ekranındaki Çizikler Nasıl Giderilir sorusuna çözüm yolları bulmadan önce bu sorunla nasıl karşılaşmayacağınızı anlatmaya çalıştık. Ancak zaten hali hazırda telefon ekranınızda çizikler varsa bunu düzeltmek için de kullanabileceğiniz yöntemler var.

Telefon Ekranındaki Çizikler ve Kırıklar Nasıl Giderilir?

Telefon Ekranındaki Çizikler ve Kırıklar Nasıl Giderilir diye merak ediyorsanız aşağıdaki çözüm yöntemlerine bir göz atabilirsiniz, bunlardan bazıları muhtemelen sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilir.

  • Karbonat kullanarak Telefon Ekranındaki Kırıkları Düzeltmek mümkün, bunun için bir çay kaşığı karbonat ile suyu karıştırın ve kırık bölgelere uygulayın.
  • Bitkisel yağlar da yine telefon çiziklerini düzeltmek için işe yarayabiliyor.
  • Araba çiziklerini düzeltmek için kullanılan kremleri telefonunuzdaki çizikleri düzeltmek için de kullanabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi burada sözü geçen yöntemler son derece basit ve kullanılabilir şeyler. Telefon Ekranındaki Çizik ve Kırıkları Gidermek için bu yöntemleri deneyebilirsiniz ancak ne yazık ki bu yöntemlerin tam olarak çalışması her durumda mümkün olmayabilir.
Bunların dışında ayrıca Apple iPhone Telefonlarını Webcam Olarak Nasıl Kullanabiliriz sorusuyla ilgili de bilgi almak isterseniz ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...