Silinen Fotoğrafları Geri Getirmek Mümkün Mü?

Silinen Fotoğrafları Geri Getirmek Mümkün Mü?

Genel olarak pek çok bilgisayar kullanıcısının başına gelen fotoğrafların silinmesi karşısında silinen fotoğrafları geri getirmek mümkün mü sorusu çok fazla merak konusu olmaktadır. İstemeden silinen fotoğraf ya da silinen videoları geri getirme işlemi adına kullanılması mümkün olan uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaların özellikleri hakkında bilgi sahibi olduktan sonra en doğru seçim yapılabilir.

Silinen Fotoğrafları Geri Getirmek İçin Neler Yapılmalı?

Android cihazlarda yer alan fotoğraf ya da videolar yanlış olarak şekillendirildiği için yedekleme esnasında veya yanlışlıkla silinmeleri mümkün olmaktadır. Silinen fotoğrafları geri getirmek için neler yapılmalı? Silinen fotoğraf ya da videoların geri getirme işlemleri için kullanılabilecek bir takım mobil uygulamalar vardır. Bu silinen fotoğrafların geri getirilmesi için gereken uygulamaların bazıları ücretli olmaktadır.

Silinen Fotoğrafları Geri Getirme İşlemleri Nedir?

Günümüzde çok sık kullanılan android cihazlarında yer alan fotoğraf ve videoların silinmesi durumunda geri getirmek için yapılması gereken işlemler vardır. Silinen fotoğrafları geri yüklemek için yapılması gerekenler için ilk olarak çöp kutusunu kontrol edilmelidir. Çöp kutusunda bulunması halinde fotoğraf üzerine dokunup basılı tutulmalıdır. Alt tarafta yer alan geri yükle dokunulmalı ve geri taşıma işlemleri tamamlanır.

Çöp Kutusundan Olmayan Fotoğrafların Geri Yüklemesi Nasıl Olmalı?

Genellikle silinen bir fotoğraf ya da video çöp kutusunda olmaması halinde geri yükleme işleminin yapılması mümkün olmaz. Ancak farklı durumlarda fotoğraflar geri yüklenebilir. Çöp kutusunda olmayan fotoğrafların geri yüklenmesi bazı hallerde mümkün olabilir. Fotoğrafı 60 günden daha uzun bir süre çöp kutusunda olması ya da fotoğrafın çöp kutusuna taşıdıktan sonra çöp kutusunun boşaltılmış ise yükleme yapılabilir.

Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Uygulamaları Hangileri?

Çok sayıda kullanıcının yanlışlıkla silmiş olduğu fotoğrafların geri yüklenmesi için gereken işlemler ve uygulamalar bulunmaktadır. Silinen fotoğrafları geri getirme uygulamaları içinde EaseUSMobiSaver, Data Recovery, Deleted Video Recovery, Dumpster Geri Dönüşüm Kutusu, DiskDigger, Video Recovery, Disk Video Recovery Pro, UndeleterRecoveryFiles ve Data gibi uygulamalar yer almaktadır. Bu uygulamalardan birinin yer aldığı android cihazlarda siline fotoğraflar geri getirilebilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...