Seyahat İçin En İyi Deri Çantalar

Seyahat ederken yeni şeyler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak ve kendimizi yeni kültürlere kaptırmak bir ruh halidir. Nereye giderseniz gidin ya da yılın hangi zamanı olursa olsun, evinize ait parçalarla seyahat etmek her zaman özel ve güvende hissettirir. Seyahat için özel deri çantalarınızı yanınızda taşımanın harika bir fikir olduğunu düşünüyoruz. Özellikle konforu elden bırakmadan iş seyahatlerinde kolaylıkla bilgisayarına ulaşmak isteyenler için, yanınızda rahatlıkla taşıyabilecek kadar küçük, bununla birlikte ihtiyacınız olan her şeyi koyabileceğiniz kadar büyük deri seyahat çanta fikirleri için okumaya devam edin.

 

Yolculuğunuz için üç çantaya ihtiyacınız var ; kaliteli rahatlıkla taşınabilir bir valiz, günlük kullanım için ideal, laptop ve şarj aletlerinizi, elinizin altında olmasını istediğiniz her şeyi içine koyabileceğiniz bir sırt çantası ve günlük kullanım için hafif ve şık bir deri seyehat çantası.

Bizim gibi bilgisayarını hep yanında isteyenler için artı olarak macbook laptop çantası veya macbook laptop kılıfı. Bu çantalar, sadece tüm seyahat ihtiyaçlarınızı taşıyacak kadar büyük olmakla kalmaz, aynı zamanda daha önemli şeyler yapabilmeniz için ellerinizin serbest kalmasını da sağlar.

 

Yolculuğunuz için hazırlanmaya başlayacaksınız, hangi valizi, hangi çantayı tercih etmelisiniz

? Rahatlığınız kadar şıklığın da önemini önceliğimiz yaparak, sizlere gerçek deri seyahat çantaları ve onları nasıl seçeceğinize dair bir seçki hazırladık. Yolculuğunuzu en güzel şekilde tamamlamak için deri seyahat çantası satın alırken nelere dikkat etmelisiniz ?

 

Deri Seyahat Çantası Satın Alma Rehberi

Seyahatiniz için yanınıza alabileceğiniz Deri Seyahat Çanta bölümümüze bakarsanız birçok seçenek olduğunu görürsünüz. Deri seyahat çantası seçerken göz önünde bulundurulması gereken daha fazla değişken vardır, bununla birlikte doğru yerde deri seyahat çantası seçmek çok daha kolaydır. Deri ürünlerin maliyeti ve uzun ömürlülüğü düşünüldüğünde yapacağınız alışveriş herhangi bir çanta alışverişinden çok daha önemli ve keyifli olacaktır.

 

Deri Seyahat çantası rehberimizin doğru deri seyahat çantasının nasıl seçileceğine dair arayışınızda size yardımcı olacağını umuyoruz. Kumaş ve tasarımdan, bütçenize ve çantanızı ne için kullanacağınıza kadar göz önünde bulundurmanız gereken çok şey var. Şimdi bir göz atalım.

 

Deri Kalitesi

Deri deridir, ne kadar zor olabilir diye düşünebilirsiniz. Derinin pek çok farklı türü vardır. . Muhtemelen tüm tanecikli deri (full grain) ve üst yüzeye yakın tanecikli deri (top grain) terimlerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz, bununla birlikte deri uzmanları biliyor.

Seyahat için yeni bir deri çanta almayı düşünüyorsanız ilk önce ev ödevimizi yapalım.

 

Cantaş ‘da, gerçek deri çantalarının güçlü olmasını ve harika görünmesini sağlamak için tüm tanecikli deri (full grain) ve üst yüzeye yakın tanecikli deri (top grain) kullanıyoruz. Siz de satın almadan önce nasıl bir deri kullanıldığına mutlaka bakın.

 

Seyahat için internet üzerinde gerçek deri çanta satın alırken, aldığınız çantanın düşündüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda bulundurmanız önemlidir. Bir çantanın görünümü, yapıldığı deri türüne bağlı olarak tamamen farklı olabilir. Her parça farklıdır.

 

Diğer çantalarda deri yalnızca dekoratif bir unsur olarak kullanılır ve genellikle denim veya mumlu kanvas gibi daha dayanıklı bir malzemeyle birlikte kullanılır. Bu çantalar, iki tonlu işlem nedeniyle standart deri bagajlardan daha çok yönlüdür.

 

Çanta Boyutu

Söz konusu deri olduğunda, çantanın boyutu diğer tüm faktörlerden daha kritiktir. Deri bir seyahat çantasının fiyatı, naylon bir sırt çantasının veya sentetik bir malzemenin fiyatına kıyasla boyutundan daha fazla etkilenecektir. Aşırı yükleme seyahat çantanızın yapısını kötü etkileyebileceğinden doğru boyutu seçmek önemlidir. Kendinize veya sevdiğiniz birine seyahatleri için kaliteli, şık, rahat bir deri ürün satın alıyorsanız, esnemesini ya da fermuarının patlatmasını istemezsiniz. Bununla birlikte eğer sevdikleriniz laptop kullanıyor ise ne tür laptop kılıfı kullandıklarını mutlaka sorun, mesela en sevilen macbook m1 laptop çanta seçeneklerine bakabilir, ölçülerine göre seçebilirsiniz.

 

Seyahat çantası olarak deri çanta kullananlar, yanına almak istediği bütün eşyaları taşımak için yeterli alana sahip bir çanta aramalıdır. Seyahat için deri çantaların ofis kullanımı veya iş seyahatleri için çok büyük bir boyuta sahip olması gerekmez. Daha orta boy çantalar daha hafiftir, bu nedenle taşırken omzunuzu zorlamayacak bir şey istiyorsanız ve önünüzde çok uzun seyahatler varsa, kesinlikle daha orta boy bir çantayla gitmeniz daha iyi olur.

 

Seyahat Türü

Arabayla dünyayı dolaşmak hayaliniz mi? Bir yolculuğa araçla çıkmayı seven biri misiniz? Hava yoluyla seyahat etmeyi mi tercih edersiniz ? Alacağınız deri çantanın türü, kullandığınız ulaşım şekline bağlıdır. Her yerde toplu taşıma kullanıyorsanız, özellikle şık bir deri seyahat çantasına ihtiyacınız olmayacaktır. Sık sık araba kullanıyor veya uçuyorsanız biraz daha lüks bir şey isteyebilirsiniz. Seyahatlarınızda laptop çantası mı tercih edersiniz yoksa macbook bilgisayarınızı koymak için ayrı şık kılıf sevenlerden misiniz? Deri macbook laptop çantası mı yoksa deri macbook laptop kılıfı mı tercih sizin ! Her halükarda şık ve rahat bir ürüne sahip olacaksınız.

 

Peki, ne tür bir seyahat insanısınız ? İş seyahatinde olanlar biraz daha az vintage görünümlü ve biraz daha sofistike deri çanta tercih etmek isteyebilir.

 

Çağımızın kurumsal iş insanları, bilgisayarlarına hızlı erişim sağlamak istiyorlarsa, şarjlarını ve bağlantılarını düzenleyebilecek bir şeye ihtiyaç duyacaklardır. Evet hepimizin aklında aynı kelime canlanıyor, Organizer! İster kırsal bir bölgeyi ziyaret ediyor olsunlar ister bir metropolü geziyor olsunlar, sık sık hafta sonu seyahatine çıkanlar, birkaç günlük veya haftalık seyahatler için uyarlanabilir ve kullanışlı olan bol miktarda alana sahip bir şey isteyeceklerdir.

 

Ya da daha minimal elde rahatlıkla taşınabilecek bir macbook laptop çantası ya da macbook laptop kılıf tercih edebilirler.

 

Organize olmak

Organizasyon konusunda titiz olmak istiyorsanız, çok sayıda bölmesi olan bir çanta iyi bir seçimdir. Deri çantaları seyahat için bölmeli bagaj parçaları olarak düşünebilirsiniz, bununla birlikte sizin için uygun olan deri çantayı seçerken göz önünde bulundurmak isteyebileceğiniz bir dizi farklı seçenek vardır. İçinde yaşadığımız dijital çağda, bazı işletmeler deri seyahat çantalarında organizer evrak çantası ile ihtiyacına cevap verdi. Özellikle dizüstü bilgisayarlarında çalışmak için çok zaman harcayan gezginler için çok kullanışlıdır.

 

İç ve dış ceplere bayılıyorsanız ve organizasyon konusunda titiz iseniz çok sayıda bölmesi olan bir çanta / valiz iyi bir seçimdir. Mevcut özelliklerden bazıları kalem tutucular, fermuarlı cepler, elastik bölmeler, kart tutucular, telefonlar için cepler ve kağıt için iç kesik ceplerdir. Bu gibi listelere dikkat etmelisiniz çünkü birçok kutunun üstünü çizeceklerdir.

 

Tasarım Detayları

Seyahat için bazı deri çantalar, çantanın geri kalanından farklı malzemelerden yapılır. İki saplı ve ortasında fermuar bulunan bir kumaştan bahsetmiyoruz. Bir çantanın çekiciliği farklı tasarım unsurlarından etkilenebilir.

 

Küçük tasarım öğelerine toka ve fermuar denir. Derinin yüzeyi, onun hakkında nasıl hissettiğinizi etkiler. Çantanızın tasarımının ve yapısının çoğunun temeli bu tasarım öğesinde bulunabilir. Sizce kenarları buruşuk mu? Vintage görünüm ile ne demek istiyorsunuz?

Pürüzsüz ve taze bir şey denemelisiniz. Satın almayı düşündüğünüz deri seyahat çantası, gardırobunuza uyup uymayacağını görmek için dikkatle incelenmelidir.

 

Fiyat

Aslına bakarsanız, her zaman bütçenizi düşünmelisiniz. Uzun yıllar dayanacak yüksek kaliteli bir çanta için çok para harcamak istiyor musunuz? Ucuz bir fiyata alırsanız umduğunuz kadar uzun süre dayanmama olasılığı daha yüksektir. Bunun her zaman geçerli olmadığı doğrudur bununla birlikte bunun söylenmesinin iyi bir şey olduğu durumlar da vardır. Başlangıçta tasarladığınız daha yüksek fiyatlı çantayı değiştirmek, orjinal deri çantanızdan daha pahalı olabilir.

 

Neden uzun süre dayanacak deri bir ürüne yatırım yapmayasınız? Her zaman deri bir seyahat çantası istediyseniz ve sürdürülebilir, uzun zaman kullanabileceğiniz rahat ve kaliteli bir deri çantası bulduysanız, ki burada bulacağınızı umuyoruz, o zaman geriye sadece bu değerli yatırımı gerçekleştirmek kaldı. Deri bir çanta istiyorsanız ancak onu sık kullanmayacaksanız (belki de istediğiniz kadar seyahat edemiyorsanız), daha minimal bir deri çanta da bulabilirsiniz.

 

Dayanıklılık

Deri genel olarak sağlam bir malzeme olmasına ve seyahat çantalarının birkaç yıl dayanabilmesine rağmen, seyahat için deri çanta satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunlardan biri olan fiyat konusunu zaten okudunuz.

 

Bir seyehat çantasının üretiminde kullanılan deri türü, uzun ömürlülüğünü etkileyebilecek faktörlerden biridir. Hayvan derileri diğer ürünlerden daha dayanıklı olduğu için satın almadan önce çalışmanızı tamamlamayı gözden kaçırmayın. Kanvas bileşenler var mı ve varsa cilalanmış mı? Fermuarları sağlam mı? Çantanızı en iyi durumda tutmak için kullanabileceğiniz ürünler vardır. Çantanızda çirkin bir çizik veya başka bir aşınma ve yıpranma meydana gelirse, deriye bakım yapmak için balmumu içeren bir deri bakım kremine sahip olmak iyi bir fikirdir. Bunun satın alma işleminize dahil olması büyük bir artıdır. Deri Ürün Bakımı : Deri Ürünlerinin Temizliği Nasıl Olmalı ? Blogumuzdan satın aldığınız deri çantanıza nasıl bakım uygulayacağınızı ve herhangi bir leke, aşınma durumunda nasıl bir temizlik işlemi uygulamanız gerektiğini keşfedebilirsiniz.

 

Taşıma Kapasiteleri

Deri çantanızı uçakta yanınızda taşıyabilmek, rahatlıkla kullanmak harika bir his değil mi? Bunun için Tekerlekli Kroko Küçük Seyahat Çantası veya Tasarım kabin çantalarımıza göz atın. Çoğu uçuş, birçok küçük çantayı ikincil bir el bagajı ve el bagajı olarak almanıza izin verir, ancak bazı büyük eşyalar buna izin vermeyebilir. Eğer tek bir çanta ile seyahat etmek istiyorsanız, deri seyahat çantanızın el bagajına uygun olduğundan emin olun. El bagajınıza laptop koymak her zaman havalimanında gecikmeye sebep olabilen bir unsur olduğundan yanınıza bilgisayarınıza rahatlıkla ulaşabileceğiniz deri macbook laptop çantası ya da deri macbook laptop kılıfı tercih edebilir, şıklığınızdan ödün vermezken seyahat konforunuzu da artırabilirsiniz.

 

Uçak yolculuğu ile ilgili sorunların çoğu, uçakta tekerlekli bir bavul taşıyarak hafifletilir. Daha önce online check-in yaptıysanız ve sadece el bagajınız varsa, bagaj check-in kuyrukları anlamsızdır. El bagajı ile bagaj karuseli hakkında endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

 

 

Seyahat için Cantaş’da satın alabileceğiniz Deri Çantalar

 

Çekçekli Büyük Seyahat Çantası 433-142

 

  • Deri Organizer Evrak Çantası BC224

Tasarım Kabin Çantası 433-1062

 

  • Deri Kılıf 13-14 inç

 

Traveller Laptop Sırt Çantası BC06

 

Bir hafta sonu uçağa binmeniz gerektiğinde, iyi bir seyahat çantası anahtar öğelerden biridir. Elden düşmeyen bir seyahat çantası bulmak sandığınızdan daha zor olabilir. Her deri seyahat çantasının verimli performans için tasarlanmamış olması üzücü. Şık, sürdürülebilir, kaliteli ve bir o kadar da rahat bir deri seyahat çantası ile seyahat etmenizi isteriz. Seyahat için en iyi deri çantalardan birkaçına Cantaş’da göz atabilirsiniz. Neyi sevdiğiniz, çantadan ne elde etmek istediğiniz ve ne kadar ödemek istediğiniz her şeyi etkileyen faktörler, kararınızı verirken yardımcı olabileceğimizi umuyoruz. Sorularınız için iletişime geçmekten çekinmeyin. Umarım seyahatinizi Cantaş kalitesi ile taçlandırabiliriz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...