Rus Youtuber Canlı Yayında Hamile Sevgilisinin Ölümüne Neden Oldu !

Sosyal medyada daha fazla takipçi ve beğeni için yapılan çılgınlıklar her geçen gün daha fazla artarken Rusya’dan gelen haber ise bu kadarına da pes dedirtti. Rus youtuber canlı yayın yaptığı sırada bir takipçisinin 1000 dolar karşılığında sevgilisini dışarda bırakması teklifini geri çevirmedi ve genç kızın ölümüne neden oldu.

Saatlerce  Soğukta Kaldı !

Rus yerel medyasında yer alan habere göre teklifi kabul eden youtuber aynı zamanda hamilede olan sevgilisini üstünde sadece iç çamaşırı olduğu halde balkona çıkardı ve kapıyı kilitledi. Rusya’nın dondurucu ve eksinin altında olan soğuğunda saatlerce soğukta bekleyen genç kız hipotermi krizi geçirdi ve yaşama veda etti.
Genç kızın balkonda olduğu süre boyunca yayın yapmaya devam eden Reeflay’ın sağlık görevlilerini aradıktan sonra da yayını kesmeyerek yayına devam etti. Yaşanan olayın ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı ‘kadınlara yönelik şiddet ve zulüm sahnelerini sorunsuzca gösterdiği’ gerekçesiyle YouTube’a büyük tepki gösterdi.

Youtuber  Ağır Ceza Alacak !

Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve polis genç kadını hayatta döndürmek için yoğun çaba sarfetmesine rağmen başarılı olamadılar ve genç kadın karnındaki bebeği ile birlikte yaşama veda etti. Polis olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken Rusya Soruşturma Komitesi, “Evinde cesedi bulunan genç adamın ölen kişiye karşı olası hukuka aykırı eylemleri olup olmadığı kontrol edilecek” açıklamasında bulundu.

Olay Rusya medyasında da geniş yankı bulurken Youtuber gencin en ağır cezayı alacağı belirtiliyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...