Reklamsız Dizi İzleme Sitesi

Reklamsız Dizi İzleme Sitesi

Reklamsız Dizi İzleme Sitesi – Genellikle kişilerin boş vakitlerinde sıklıkla tercih ettikleri aktiviteler içerisinde internet üzerinden dizi veya film izlemek yer almaktadır. Ancak dizi veya film izlerken genellikle tercih edilen internet siteleri ücretsiz olmaları nedeniyle sürekli olarak reklam sunmaktadır. Ancak web sitesi üzerinde bulunan birçok reklamsız dizi izleme sitesi bulunmaktadır. Bu siteler içerisinde en çok tercih edilenleri şöyle sıralayabiliriz;

  • Tubi
  • Disk
  • https://vk.com/
  • com
  • Puhu tv
  • Netflix
  • fox play
  • popcornflix
  • snagfilms

Gibi siteler yer almaktadır. Reklamsız olarak dizi izlemek istediğinizde bedava siteler içerisinden dizi veya film izlemeniz mümkün olmakla birlikte aynı zamanda vip dizi izlemek için de vip dizi izleme siteleri içerisinden tercih yapabilirsiniz.

Bedava ve ücretsiz olarak dizi izleme imkanı sunan birçok dizi ve film sitesi bulunmaktadır. Ancak bedava dizi izleme siteleri oyunculara ve yapımcılara herhangi bir telif ücreti ödeme dediklerinden dolayı aslında kaçak dizi izleme siteleri olarak da bilinmektedirler. Bu bağlamda ister ücretle isterseniz de ücretsiz siteler içerisinden dizi izleyebilir ancak ücretsiz dizi izleme imkanı sunan sitelerin emek hırsızlığı yaptığını göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

Vip Dizi İzleme Siteleri Hangileridir?

Vip dizi izleme siteleri kullanıcılara ücretli olarak imkan sunmakta aynı zamanda yüksek oranda izleme kalitesi sağlamaktadır.

Bu siteler içerisinde son zamanlarda en çok tercih edilen site Netflix olmaktadır. Netflix 1997 yılından itibaren yerli ve yabancı dizi izleme siteleri içerisinde en çok tercih edilen site olmaktadır. Aynı zamanda bu platform kullanıcılarına reklamsız ve yüksek kalitede dizi izleme imkanı sağlamaktadır.

Bir diğer ücretli dizi izleme sesi ise puhu tv olmaktadır. Genellikle ücretli platformlar içerisinde ilk akla gelen uygulamalar arasında yer alan puhu tv kendi orijinal içerikleri ve televizyonda yayınlanan dizilere bir gün sonra platform içerisinde yayınlanmaktadır. Reklamsız dizi izleme siteleri içerisinde ilk sıralarda yer alan bu uygulama belirli bir ücret karşılığında herkes için izleme imkanı sağlamaktadır.

Blu tv ise dijital yayıncılıkta netflix’ten sonra ülkemizde en çok tercih edilen siteler içerisinde yer almaktadır yabancı sitelerde veya kanallarda yayınlanan dizilere yayınlaması ile birlikte aynı zamanda özgün ve yerli içeriklere de sahiptir. Sadece blue tv için özel olarak hazırlanmış içeriklere belirli bir ücret karşılığında kolayca ulaşabilirsiniz.

Ücretli platformlar içerisinde canlı spor, film, yerli dizi, canlı tv gibi çeşitli kategorilerde imkan sağlayan platform BEIN CONNECT olmaktadır. Bu platform doğrudan ücret ile satın alınmakta platforma sahip olabilmek için Digiturk üyeliğine sahip olmak gerekmektedir.

Reklamsız Dizi İzleme Sitesi
Reklamsız Dizi İzleme Sitesi

Tivibu uygulaması ise Türk Telekom altyapılı eğlence ve film izleme platformu olmaktadır. Reklamsız olarak dizi veya film izleme imkanı sağlayan bu platformun kendine ait uydu cihazları bulunmaktadır bu uydu cihazlarını televizyonlara bağladığınızda kaçırdığınız içerikleri yeniden izleyebilir, yayınlanan içerikleri kaydedebilir, yayında geri gidebilir veya platform içerisinde yer alan filmleri izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda yayın sırasında da yayını durdurarak daha sonra devam ettirme imkanınız da bulunmaktadır. Böylece kullanıcılarına oldukça fazla kolaylık sağlayan bu platform aynı zamanda bilgisayarlarda ve telefonlarda da uygulama olarak kullanılabilmektedir.

Son olarak herkesin sıklıkla kullandığı ve dizi veya film izlemek için ilk sıralarda tercih ettiği Youtube aslında kullanıcılarına ücretsiz olarak film veya dizi izleme imkânı sağlamaktadır. Ancak ücretsiz olarak izlenen dizilerin ve filmlerin arasında belirli aralıklarla reklamlar çıkmaktadır. Bu durumda eğer reklamsız bir şekilde dizi veya film izlemek istiyorsanız Youtube premium paketini satın almanız gerekmektedir.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...