R10 Blog Nedir?

R10 blog, Türkiye’nin en büyük webmaster platformu R10.net’e bağlı blogdur. Rokito ailesinin daha da büyümesini sağlayan R10 Blog, web kullanıcısını ilgilendiren teknoloji haberleri ve yanı sıra yazılım, sosyal medya otomobil ve daha pek çok alanda eğitici ve bilgilendirici içeriklerin sade ve yüksek okunabilirlik oranıyla paylaşıldığı bir blogdur.

R10.Net Blog Ne İşe Yarar?

R10.Net Blog’un dijital dünyayla ilişkili olan her alanda güncel gelişmeleri, ilginç ve bilgilendirici içerikleri takip ederek, web kullanıcısına en kaliteli şekilde sunmayı hedefler. R10 Blog, webmaster, donanım, yazılım, web, teknoloji haberleri ve çok daha fazlasıyla ilişkili içerikleri takip ederek, dopdolu bir bilgi platformudur.

Blog aracılığıyla güncel ve doğru haberlerle internet ve teknolojiye dair her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Paylaşılan güncel teknoloji haberleri ile en son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Dijital dünyayla pratik yaşamın birbiriyle kesiştiği noktada ipuçları ve nedir tarzı içeriklerle uzman olduğunuz/olmak istediğinizde alanlarda kendinizi geliştirebilirsiniz.

R10 Sahibi Kim?

Dijital sektörleri bir araya getiren geniş ve aktif kategorileriyle faaliyet gösteren R10.net’in sahibi, yine sektörde önemli pasta payına sahip MegaTR Hosting kurucusu Coşkun Çetin’dir. Coşkun Çetin aynı zamanda 2013’ten beri R10.Net’in hisselerinin önemli kısmına sahip ve yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.

R10 Blog Ne Zaman Açıldı?

2005 yılından beri Türkiye’nin en büyük webmaster platformu olarak faaliyet gösteren R10, blog kısmını 12 Nisan 2022 tarihinde hizmete açtı.

R10 Blog Nasıl Üye Olunur?

R10.net gibi büyük bir platform olmanın gücüyle hızla büyüyen R10 Blog üyeliği kolayca açılabiliyor. R10 Blog üyesi olmak için 5 farklı giriş yönteminden birisini tercih edebilmek mümkündür. R10.Net hesabıyla giriş yapılabilir. R10.Net Forum’da mevcut üyeliği bulunanlar, bu üyelikleriyle R10 Blog’a da üye olabiliyor.

R10.NET Forum üyeliği bulunmayan veya bu üyeliğini teknoloji haberleri blog’u üyeliği için kullanmak istemeyenler ise Google, Facebook, Github ve LinkedIn hesaplarıyla da R10 Blog hesabı oluşturabiliyor.

R10 Blog da Hangi Kategoriler Var?

R10 Blog, 4 ana kategoride güncel, bilgilendirici ve eğitici içerikleri kullanıcılarına sunuyor. R10 Blog içerikleri haber, nedir, ipucu ve video olarak kategorize edilmiştir.

R10 Blog haber kategorisinde bilim, donanım, internet, kripto para, mobil, otomobil, oyun dünyası, sosyal medya, yapay zeka, yazılım, uzay, SEO, teknoloji ve yaşam alt kategorilerinden web ve teknoloji haberleri paylaşılıyor.

R10 Blog nedir kategorisinde içerikler, web’in bilgi kirliliğinin arasında yolunuzu kaybetmenizi hedefiyle hazırlanıyor. Herhangi bir konuda, ürün, yazılım veya kişiyle ilgili güncel ve doğru bilgiler, ayrıntılarıyla paylaşılıyor.

R10 Blog ipucu kategorisiyse öğrenmek istediğiniz teknik bir konuda veya yaşadığınız bir hatanın çözümünde en büyük yardımcınız oluyor. Size en pratik ve en doğru bilgiyi veren kapsamlı yönlendirici içerikler paylaşılıyor.

R10 Blog video kategorisiyse nedir, yorum, ipucu ve teknoloji haberi kategorilerinin görsel olarak zenginleştirilmiş, interaktif video yayınlarının yer aldığı kategorisidir.

R10.Net ile Nasıl Para Kazanılır?

Türkiye’nin en büyük webmaster platformu R10.Net, para kazanma konusunda geniş seçenekler sunan bir platformdur. R10.Net Forum’da ister tam zamanlı ister de ek iş olarak dijital hizmetler sağlayabilir ve gelir elde edebilirsiniz. Platformun ticaret kategorilerinde kendi ticaret konunuzu açabilir veya mevcut sipariş konularına tekliflerinizi iletebilirsiniz. Böylece uzmanlık alanınızda dijital hizmet vererek, önemli kazançlar elde edebilir ve aynı zamanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Üstelik tüm bu fırsatları herhangi bir komisyon ödemeden, sadece güvenilir ticaret yaparak değerlendirebilirsiniz.

R10.Net artık Blog ile de para kazandırıyor. R10 Blog ile Rokito ailesine içerik üreticisi olarak katılabilir ve yazacağınız ipucu, nedir ve teknoloji haberleri içeriklerden gelir elde edebiliyorsunuz. Dilerseniz blog’da gönüllü olarak da yer alabilir ve içeriklerinizle R10.Net Blog gibi güçlü bir platformda kendinizi tanıtabilir ve prestij kazanabilirsiniz.

R10.NET Forum veya R10.NET Blog, kurumsal veya bireysel hizmetleriniz için reklam seçeneği de sunar, Günde yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği platformda portföyünüzü de büyütme şansı da elde edebilirsiniz.

R10.Net Davetiye Kodu Nasıl Alınır?

R10.Net üyeliği davetiye yöntemiyle gerçekleştirilir. R10.Net Forum’a üye olabilmek için, mevcut üyeler tarafından gönderilecek R10 davetiye kodu zorunludur. Eğer üye tarafından gönderilecek davetiye koduna talepseniz, kolayca R10 hesabınızı oluşturabilirsiniz. R10.Net üyeliğinde güvenli ticaret ve paylaşım amacıyla İsim, Soyisim, T.C. kimlik numarası, telefon bilgilerini doğru ve güncel olarak girmeniz zorunludur.

R10 üyeleri davetiye koduna, attığı mesaj, online süresi, beğenilen mesaj sayısı vb. kriterlere göre sahip olabiliyor. Üyeler davetiye koduyla foruma kazandırdığı her üyenin güvenliği konusunda sorumluluk taşımaktadır.

R10 Ne Demek?

R10 ne demek? Platformda da en fazla merak edilen konuların başında bu soru geliyor. R10.Net gibi dev bir oluşumun bu adı almasının nedeni tam olarak bilinmiyor. R10.Net Forum’da konu hakkında çok sayıda konu açılmış ve üyelerden çok sayıda farklı tahmin ve yorum yapılmıştır. Bu tahminlerden bazıları platformun simgesi Rokito’dan geldiği, bazıları ise efsanevi futbolcu Ronaldinho ve giydiği 10 numaralı formaya atıf olduğu yönünde olmuştur. Forum üyelerinin henüz yanıt bulamadığı R10 ismi şöyle dursun, platform Türkiye’de web dünyasına yön veren marka olmaya devam ediyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...