Pubg Nedir?

Pubg Nedir?

Pubg nedir sorusunun cevabı oyun severlerin hiç yabancı olmadığı bir sorudur. Pubg hem telefonda hem bilgisayarda hem de tablette oynanabilen bir oyun olup ister iki kişilik isterseniz de grup halinde oynayabilirsiniz.

Son zamanlarda oldukça popüler olan Pubg oyunu, Blueholetarafından geliştirilip yayımlanmıştır. Keyifli vakit geçirmeye yardımcı olan Pubg, hem Türkiye’de hem dünyada adeta bir tutku haline gelmiştir.

Pubg Nasıl Oynanmaktadır?

Pubg nasıl oynanmaktadır sorusunun cevabı aslında Pubg oynarken hayatta kalmayı amaç edinme üzerine oynandığı söylenebilir. Hem hayatta kalma amacı olan hem de strateji içeren bir oyundur. Oyun kendi içinde rastgele gruplara ayrılmaktadır. 100 kişiden oluşan oyuncu kadrosu mevcuttur. Uçaktan paraşüt ile istediğiniz yere atlayabilirsiniz.

Oyuncular indiği yerde iyi saklanmalıdır. Aksi takdirde ölüm riski artacaktır. Herkes eşit durumdadır. Kendinizi korumak için oyun alanında bulunan binaların içinde silah, sağlık kiti, bomba, kask gibi malzemeleri toplamalısınız. Oyunda kalan son kişi veya takım olmalısınız. Takım olmak korunma açısından daha avantajlı bir durumdur.

Oyun oynanan alan ilk başta geniş olmakla birlikte daha sonra daralmaktadır. Oyun alanının dışında kalırsanız canınız azalır ve ölme riskiniz artar.

Pubg Planör Yerleri Nerelerdir?

Pubg oyununda yeni şeyler denenmektedir. Bunlardan biri de motorlu planörlerdir. Pekipubg planör yerleri nerelerdir?Motorlu planörler tüm haritada bulunmamaktadır. Sadece iki haritada bulunmaktadır. Bu haritalar miramar ve erangel’dir.

Miramar Planör Yerleri

Motorlu planörler oyuna daha fazla heyecan katmaktadır. Miramarharitalarında rastgele ortaya çıkmaktadır. Miramar için sıklıkla ortaya çıkan yerler ise şu şekildedir:

  • Monte Nuevo
  • Los HigosPrison arasında ki yol kenarında
  • Alcantara La Cobreria giden yolda dağ mevkiinde
  • CampoMilitar’ıngüneybatı tarafında
  • Los leonesşehrinin batı tarafına doğru planör yerleri mevcuttur.

Erangel Planör Yerleri

Planör Erangel’de birden fazla yerde ortaya çıktığı söylenebilmektedir. Fakat bazı yerlerde daha sık ortaya çıkmaktadır. Erangel planör yerleri ise şöyledir:

  • YasnayaPolyana’nın doğu kısmı
  • SosnovkaAskeri üssüne paralel giden anayol
  • Kameshki civarı
  • Zharki civarı
  • Hospital civarıolup farklı yerlerde de ortaya çıkma durumunun olduğunu unutmamalısınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...