Pubg İsim Değiştirme

Pubg İsim Değiştirme

Pubg İsim Değiştirme, PUBG Mobile için son dönemlerde en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır.

PUBG Mobile, Battle Royal oyunları içerisinde ülkemizde en çok tercih edilen oyunlar arasında yer almaktadır. Milyonlarca kişi tarafından oynanıldığı bilinen PUBG aynı zamanda oyun içerisinde yer alan bazı özellikleri ile birlikte ön plana çıkmaktadır. PUBG mobile isim değiştirme ise bu konuların başında yer almaktadır. Sizlerde PUBG mobile üzerinden isminizi nasıl değiştireceğinize dair araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda PUBG Mobile isim değiştirme nasıl yapılır? Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Pubg İsim Değiştirme 2022

Pubg İsim Değiştirme oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ancak oyunda bazı özelliklere sahip olmanız gerektiğini söyleyelim. Bu tarz oyunlarda genellikle isim değiştirme kartı gibi pek çok unsur yer almaktadır. Eğer özellikleriniz buna yetiyor ya da para ile satın alma gibi bir opsiyon varsa kolayca gerçekleştirebilmeniz mümkündür. PUBG oyununa ilişkin olarak sizlere isim değiştirme konusunda ön plana çıkan soruları cevaplandırmaya çalışacağız.

Pubg Mobile İsim Değiştirme

Pubg Mobile uygulamasına Facebook üzerinden giriş sağladığında kullanıcı adınız ile oyun adınız oluşturulmaktadır. İsim değiştirebilmek için oyun içerisinde İsim Değiştirme Kartınızın bulunması gereklidir. Eğer uygulamayı 0.4 sürümünde oynuyorsanız bu kartı kullanabilirsiniz. Fakat henüz bu karta sahip değilseniz Pubg Mobile isim değiştirme için etkinlikler kısmında ödüllerinizi topladıktan sonra bu kartı kullanabilirsiniz.

Pubg’de İsim Değiştirme 

Pubg’de isim değiştirme işlemini gerçekleştirebilmek için bir İsim Değiştirme Kartına sahip olmalısınız. Uygulamayı 0.4 sürümüne yükselttiğiniz takdirde bu karta ulaşabilmeniz mümkündür. Pubg sürümünü yükselttikten sonra etkinlikler bölümünde oyun içindeki ödülleri toplamalı ve İsim Değiştirme Kartını almalısınız. Bu işlemden sonra oyundaki isminizi değiştirebilirsiniz.

Pubg İsim Değiştirme Şekilli

Pubg’de isminizi değiştirebilmek için İsim Değiştirme Kartına sahip olmalısınız. Oyun içerisinde yer alan görevler ve etkinlikler bölümünde bu kartı alabilirsiniz. Kartı aldıktan sonra yeni isminizi oluştururken sembol veya şekil kullanabilirsiniz. Pubg’de şekilli isim değiştirme için kullanabileceğiniz birden fazla aracı site bulunmaktadır.

Pubg İsim Değiştirme Kartı 

Pubg isim değiştirme kartı oyun içerisinde ücretsiz olarak adınızı değiştirebilmenizi sağlayan bir karttır. Bu kartı alabilmek için uygulama sürümünüzün güncel olması gereklidir. Eğer oyun güncel ise ‘görev’ bölümünden ‘eğitim görevleri’ kısmına tıklayarak bu kartı alabilir veya ‘etkinlik’ bölümünde bulunan ödüllerinizi toplayarak bu kartı edinebilirsiniz.

Pubg İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Pubg’de İsim Değiştirme kartına sahipseniz yapmanız gereken oyuna girmek ve ana menüyü açmaktır. Daha sonra ise altta bulunan kutu simgesine tıklamalı ve açılan sayfada ‘ID’ simgesini seçmelisiniz. Diğer bir işlem ise açılan pencerede ‘USE’ butonunu seçmek ve yeni ismini bu bölüme girdikten sonra onaylamaktır.

Pubg İsim Değiştirme Kartı Nasıl Alınır?

Pubg isim değiştirme kartı nasıl alınır? sorusu iki farklı şekilde cevaplanabilir. Kartı alabilmek için ilk yapmanız gereken oyunu 0.4 sürümüne yükseltmek ve ‘etkinlik’ kısmında yer alan ödüller arasında kartı almaktır. Diğer seçenek ise oyunu 10. Seviyeye kadar oynamak, yükseltmek ve daha sonra ‘görev’ bölümüne girdikten sonra ödüller arasında kartı almaktır.

PUBG Mobile Ad Değiştirme

PUBG Mobile Ad Değiştirme ya da isim değiştirme konusunda edinmiş olduğumuz bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Ülkemizde oldukça beğenilen bir oyun haline gelen PUBG mobile üzerinden isminizi değiştirerek oldukça keyifli maçlara katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra sizlerde PUBG Mobile isim değiştirme ve oyununda karşılaştığınız bazı durumlar ile ilgili olarak düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...