Postegro Web Giriş

Postegro Web Giriş

Postegro Web Giriş günümüzde en çok kullanılan sosyal medya hizmet araçlarından bir tanesidir. Günümüzde internetin gelişmesi ile beraber, sosyal medya için hizmet sunan siteler ve uygulamalar da artış göstermiştir. Bunların bazıları hem web sitesi üzerinden çözüm sunmakta hem de aplikasyon bulundurmaktadır.

Postegro bunların her ikisini de sunmaktadır. Bunun için kendi sitesine girdikten sonra giriş yapabilir, size sunduğu özellikleri inceleyerek kullanabilirsiniz. Ancak ister web sürümü isterse aplikasyon olsun kullanmanın ve bundan kaynaklanan problemlerin sizi sorumluluğunuzda olduğu hatırlanmalıdır.

Instagram da dahil olmak üzere sosyal medya platformlar, üçüncü parti uygulamalarına destek vermediği için dikkat elden bırakılmamalıdır.

Postegro APK

Her ne kadar Postegro web olsa da aplikasyon üzerinden kullanmak isteyenler de vardır. Bu nedenle istenler bunu da tercih edebilir. Yaklaşık olarak 3,4 MB olduğu için her cihazda kaldırılabilecek yapıya sahiptir. Lakin ne zaman ineceği, internet hızınıza bağlı olarak değişkenlik arz edebilir.

Uygulama indikten sonra kurmanız gerekir. Zira bu APK dosyası halindedir. Bunun için ilk olarak cihazın ayarlar bölümü açılmalıdır. Güvenlik menüsüne gelindikten sonra bilinmeyen kaynaklar aktif hale getirmelidir.

Bundan sonra sadece indirdiğiniz Postegro APK üzerine dokunmanız gerekir. Böylece kurulum da başlayacaktır. Tamamlandıktan sonra giriş yapılmalıdır. Kullanması kolay olduğu için zorluk çekmeden incelemeniz ve detaylarını görmeniz mümkündür.

Postegro Nereden İndirilebilir?

Günümüzde Google Play Store içerisinde çok sayıda uygulama vardır. Ancak bu hep aplikasyonun burada olduğunu da göstermez. Bazı durumlarda internette APK halinde de yayınlanabilir. Her ne kadar Postegro kullanmak isteyenler Play Store’u incelese de burada bulamadıklarını sık sık dile getirir.

Bu kullanıcı kaynaklı bir hata olarak düşünülebilse de aslında Play Store içerisinde olmamasından kaynaklanır. Bu nedenle internet üzerinden APK dosyasını bulmanız, ardından da kurulumu yapmanız gerekir.

APK dosyasını bulduktan sonra Postegro uygulamasını kurabilir, giriş yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Postegro Hangi Özelliklere Sahip?

Sosyal medyanın her geçen gün gelişmesi ve milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlaması ile buna dair farklı hizmetler sunan aplikasyonlar, web siteleri de ortaya çıkmıştır. Bunların her biri farklı yapıya sahiptir. Dolayısıyla önerdikleri çözümler de değişkenlik gösterir.

Bunlardan bir tanesi de hesaplara kimin baktığıdır. Birçok sosyal medya kullanıcısı profiline kimin baktığını sık sık merak etmektedir. Bilindiği üzere Instagram, buna yönelik bilgiler vermemektedir. İnsanlar da bu sebeple farklı uygulamaları inceleme yoluna gider.

Postegro, bu seçeneği sunan uygulamalardan bir tanesidir. Bun ek olarak şu gibi özellikleri olduğu da görülmektedir;

  1. Sizin takip ettiğiniz kullanıcıların profillerini görme
  2. HD olarak fotoğraflarını kaydetme
  3. İstenen sosyal medya profillerini görme
  4. Instagram paylaşımlarını kayıt etme
  5. Kullanıcıların tam adlarını görme
  6. İstenen profil fotoğrafını büyütme
  7. Hangi kullanıcıların sizi takip ettiğini inceleme

Bu açıdan özellikleri oldukça geniştir. Bunlar sadece aplikasyonda değil Postegro web içerisinde geçerlidir.

Postegro Web Giriş
Postegro Web Giriş

Postegro Instagram Bağlantılı Mı?

Günümüzde Postegro gibi üçüncü parti uygulamaları, dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılır. En sık yapılan hata, bunların hizmet verdiği sosyal medya ağı ile bağlantılı olduklarıdır. Ancak bu tamamen yanlıştır.

Sosyal medya ağları bu tür siteleri ve aplikasyonları desteklemez. Bu nedenle Postegro giriş de Instagram ile bağlantılı bir aplikasyon ve site değildir. Dolayısıyla Postegro’dan yararlanmak, kullanmak isteyenler önceden emin olunmalıdır.

Özellikle program çalışabilmesi için kişilerden sosyal medya hesabına giriş yapmasını isteyebilir. Bu sosyal medya hesabınızı tehlike altına atabileceği için dikkatli olunması şarttır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...