Pomeranian Boo Özellikleri

Pomaranian Boo cinsi köpekler minik yüzleri, kabarık ve pofuduk tüyleri ve bunları tamamlayan dik kulaklarıyla küçük cinslerden olsalar bile heybetleri vücutlarından çok daha büyüktür. Bu köpekleri bu denli özel kılan sadece bu da değildir, oldukça zeki ve sahiplerine bağlı olan bu köpekler onlara evlerinizi açtığınızda size bir ömür boyu dost olacak ve sizlere sadakatle bağlı kalacaklardır. Fakat köpek almak isteyenler ortak bir sorunu olan maliyet konusu bazen pati dostlarını bu güzellikleri almaktan vazgeçirebilir. Sizler de bir Pomeranian Boo sahibi olmak istiyor fakat maliyetini karşılayamayacak olmaktan korkuyorsanız, bu yazı sizlere yardımcı olacaktır.

Bu Bilgiyi https://www.patilendim.com/17745/pomeranian-boo sitesinden edindiğimzi bilgiye göre düzenledik.

O Bir Kraliyet Köpeği

Pomeranian Boo cinsi köpeklerin bu kadar popüler olması ve satış fiyatlarının yükselmesi neredeyse yüzyıl öncesine dayanmaktadır. Kraliçe Elizabeth tarafından keşfedilen ve onun isteği üzerine bu küçük formuyla günümüze ulaşan bu cins gerçekten de kraliyet köpeğidir. Başlarda şu an olduğu gibi görünmüyor olsa da Kraliçe Elizabeth tarafından keşfedilip İngiltere’ye götürüldükten sonra bu köpekler üzerinde yapılan tür çalışmaları onun günümüzde sahip olduğu bu minik formu almasını sağlamıştır. Şu an boyları minimum 18 santime kadar inen bu köpekler eskiden, Spitz grubunun diğer pek çok üyesi gibi büyük ve ağırlardı.

Maliyeti Karşılayabilir Miyim?

https://patilendim.com Sitesinde Pomeranian Boo cinsi köpekler özel bir cins olduğu ve az bulundukları için oldukça değerlilerdir. Diğer pek çok cins köpek türü gibi bulmak zor ve maliyetlidir. Bu köpekler özel olarak üretilip, sokakta her gün karşılaşabileceğiniz ya da sokakta bulup evinize getirebileceğiniz bir köpek değildir. Fakat böylesine şirin görünümlü, akıllı, ender bulunan, küçük ve sahibine sadık bir köpek için ödeyeceğiniz miktar size çok gelmemelidir. Küçük patili dostunuzu alırken, pati dostları olarak ne kadar özel ve ilgi çekici bir köpek sahibi olduğunuzun farkına varmalı ve masraftan kaçınmamalısınız. Bu cinsin maliyeti sebebiyle, alacağınız can olması gerekenden çok daha ucuz ise hasta ya da yaşlı olabilir. Daha kötüsü, köpeğiniz saf kan bir Pomeranian olmayabilir ve dolandırılabilirsiniz. Bu nedenle en uygun fiyatlı ve en sağlıklı Pomeranian Boo’lara web sitemiz aracılığıyla güvenle ulaşabilir ve siz de böyle özel bir köpeğin sahibi olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Pomeranian Veteriner Masrafı

Köpeğiniz ister sokak köpeği, isterse de cins bir köpek olsun bilmeniz gereken veteriner masrafından kaçamayacağınızdır. Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesini istiyor ve birlikte çıktığınız yolda onu kaybetmek istemiyorsanız yapmanız gereken en önemli şey, onu uzman bir veteriner hekimin ellerine teslim etmek olacaktır. Veterinerinizin köpeğinizin cinsi hakkında bilgili ve donanımlı olduğundan emin olmalı ve yanlış bir tedavi sonucu yol arkadaşınızı kaybetmemek için veterinerinizi iyi seçmelisiniz. Köpeğinizin küçük bir ırk olması nedeniyle bu cinse özgü bazı kalıtsal hastalıklara yakalanma olasılığı vardır. Böyle durumlarda köpeğinizin tedavisi için yüklü bir miktar para ödemeniz gerekebilmektedir. Bu gibi özel durumlar haricinde köpeğiniz için yapacağınız veteriner masrafı herhangi bir köpekle aynı olacaktır.

Köpek Masrafına Dahil Olan Giderler

Köpek masrafına dahil olan giderlerin başında veteriner masrafları gelmelidir. Bu masraflar genellikle rutin kontroller, aşılar, damlalar, spreyler gibi köpeğinizin genel sağlığını koruma amaçlı masraflar olacaktır. Fakat bazı özel durumlarda köpeğiniz özel tedavilere ya da ameliyatlara ihtiyaç duyabilir. Bu veteriner masrafınızın artmasına sebep olabilir. İkinci sırada ise mamalar gelir. Köpeğinizin dengeli beslenmesi için alacağınız kaliteli mamalar ve ek besinler de masraflarda başı çekecektir. Tüm bunlara uzun tüylü ve bakım isteyen köpeğiniz için pet kuaför masrafı, taşıma çantası, tasması gibi ek giderler de vardır.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...